Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Brute Bonen

Wil je zeker zijn van een perfecte espresso? Kom langs onze bruutste Haagse schat: koffiebranderij én espressobar Brute Bonen!

Happies & bakkies

Wat ooit begon als een webshop voor koffiebonen groeide uit tot een koffiebranderij én fijne espressobar op de Binckhorst. Een echte Haagse Schat, want deze bakkies kun je bestempelen als omfietskoffie!

Haagse perfectie in een kopje

Je hebt van die verhalenvertellers die van elk verhaal een bruut verhaal kunnen maken. Zo iemand is Jop, één van de mannen achter Brute Bonen. Samen met Pieter is hij een aantal jaar geleden de zoektocht begonnen naar de perfecte espresso. Het verhaal achter deze perfecte espresso kan Jop maar al te goed vertellen! En het goede nieuws is ook nog eens: die perfecte espresso is inmiddels gevonden.

De beste dag om langs te komen voor een bakkie? Op dinsdag. Elke twee weken is er op maandag namelijk een branddag. Het allerverste bakkie drink je dus op de daaropvolgende dinsdag!

Groene oase

In de zomer van 2023 opende Brute Bonen hun prachtige espressobar op de Haagse Binckhorst en daar is het een groene oase van rust. Dat kan dus gewoon op de Binckhorst. Want dat het daar al lang geen saai en grauw industrieterrein is, wist je waarschijnlijk wel.
De Brute Bonen espressobar ligt aan het water van de Trekvliet en bevindt zich tussen het groen. Zelfs óp het gebouw groeien planten! Zomers geniet je heerlijk van je bakkie aan het water, op het zonnige buitenterras.

Bij de Brute Bonen espressobar kun je ontbijten, lunchen en natuurlijk bakkies drinken. Ze werken zo veel mogelijk met biologische producten, zo duurzaam mogelijk én met lokale ondernemers. Kijk, daar worden wij blij van!

Brute Bonen den haag koffietent espressobar binckhorst cadeaubon

Bonen én bonnen voor thuis

Natuurlijk kun je de vertrouwde bonen ook nog steeds voor thuis bestellen. Via de webshop bestel je de perfecte zak bonen, aangepast op jouw smaak en machine. De versgebrande Haagse boontjes liggen vervolgens binnen een paar dagen thuis bij je op de mat.

Ook leuk: Brute Bonen is een fysiek verkooppunt van onze Haagse Schatten cadeaubon! Nog meer reden om richting de Binck te fietsen dus. Nu alleen oppassen dat je ‘m niet gelijk spendeert 😉

Elke euro die jij uitgeeft aan de cadeaubon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren.