Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Brute Bonen

Wil je zeker zijn van een perfecte espresso? Surf dan snel naar de website van Brute Bonen en bestel een zakje van deze bonen voor thuis. Haagse perfectie, dat proef je!

Shop till you drop

Je hebt van die verhalenvertellers die van elk verhaal een bruut verhaal kunnen maken. Iemand die dat zeker kan is Jop, één van de brute mannen achter het bedrijf Brute Bonen. Samen met Pieter zijn zij een aantal jaar geleden de zoektocht begonnen naar de perfecte espresso. En het verhaal achter deze perfecte espresso kan Jop maar al te goed vertellen! De perfecte espresso is inmiddels gevonden. Benieuwd? Neem snel een kijkje op hun website en bestel een zakje van deze Brute Bonen voor jou om thuis jouw eigen brute espresso te maken. 

Maandag = branddag

Één van de belangrijkste elementen voor een perfecte espresso bleek uit de zoektocht, is de versheid van de boon. Om er voor te zorgen dat de boon zo vers mogelijk bij jou thuis verschijnt, zit er maar een korte tijd tussen de dag dat de bonen worden gebrand en de dag dat de koffie op jouw deurmat valt. Om de week is de bovenste verdieping van Haags Hoog omgetoverd tot een waar distributiecentrum. De mannen en vrouwen van Roast Factory branden de bonen volgens het opgestelde brandproces door Jop en Pieter, vervolgens worden de bonen in de verpakkingen gedaan en worden ze door heel Den Haag en omstreken bezorgd. Verser dan vers dus!

Geen winkel, maar wel de persoonlijke aandacht die je verdient

Hoewel Brute Bonen geen winkel heeft en je de bestelling doet via de webshop, zorgen de mannen voor een volledig persoonlijke beleving. Wie zegt dat een webshop onpersoonlijk is, heeft het mis namelijk! Jop heeft namelijk contact met al zijn 400 klanten op de Whatsapp. Zo krijg je een berichtje dat je weer kan bestellen, wordt je er extra aan herinnert als het bijna branddag is en geeft die koffie coaching via de telefoon als jouw espresso een keer niet perfect smaakt. Dit alles om er voor te zorgen dat jij de perfecte espresso drinkt en alles uit deze brute bonen haalt!