Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Onze bruutste Haagse Schat

Maak kennis met onze nieuwste Haagse schat: Brute Bonen. Ontdek het verhaal van de perfecte espresso en hoe je deze vers krijgt thuisbezorgd!

dinsdag 16 november 2021

Met trots stellen we aan jullie voor onze nieuwste Haagse Schat: Brute Bonen! Jop is samen met Pieter het gezicht achter dit brute bedrijf! Twee kookfanaten en enorme liefhebbers van een goede koffie. Het belangrijkste ingrediënt van de perfecte espresso? De juiste bonen! En waarbij de versheid van de boon een belangrijk – en vaak onderschat – aspect is van het gehele proces. Dat is de reden dat de mannen van Brute Bonen, de bonen direct na het branden per fietskoerier bij je thuis laten bezorgen. Zo als pakketje door de brievenbus, zodat jij zonder moeite een heerlijke zak vers gebrande koffie in huis hebt!  

Liefde voor smaak

Zo luidt de slogan van deze lokale onderneming. Jop en Pieter beide echte kookliefhebbers. Ze hadden zelfs een eigen kookclub, deze droeg de naam ‘Fratsen’. Omdat ze in tegenstelling van velen, juist wel van fratsen houden. Samen altijd op zoek naar perfectie. Perfectie in het eten, maar dus ook in het zoeken naar de perfecte espresso. Maar hoe maak je de perfecte espresso? Volgens de mannen wordt deze niet gemaakt van 1 koffieboon, maar door de combinatie van 3 verschillende koffiebonen uit 3 verschillende landen. De speciaalste is de boon uit India, die wordt gedroogd door de moessonwind. Hoe meer invloeden van weer en wind, hoe beter de smaak van de boon en hoe minder zuur de koffie smaakt. Vervolgens komen deze bonen binnen bij Haags Hoog en daar worden ze door het ultra slow roast proces door Roast Factory (toffe samenwerking!) gebrand tot de perfecte boon voor de perfecte espresso.

Persoonlijk contact via de app

Naast de perfecte boon is er nog iets wat dit bedrijf zo bruut maakt en dat is de persoonlijke aanpak van Jop zelf. Wat ooit begon met een appje naar 2o vrienden en kennissen is een klein beetje uit de hand gelopen. Zo zit Jop tegenwoordig met 400 mensen te appen op de zaterdagochtend. Een toegankelijke en makkelijke manier voor jou om je bestelling te doen en vragen te stellen. Bestel 1x via de website en het vervolgcontact gaat via de app. Je krijgt elke twee weken een betaalverzoekje, om je op de hoogte te brengen dat het bijna maandag is. Oftewel branddag! Heb je het betaalverzoek betaald, dan ga je mee in de bestelronde. Geen gedoe met abonnementen aan- en uitzetten dus, wel zo makkelijk! Ook wanneer je espresso anders proeft dan normaal, staat Jop voor je klaar. Waarschijnlijk staat je machine dan net verkeerd afgesteld. Stuur een appje naar Brute Bonen en je krijgt gewoon een koffie coach sessie via de telefoon. Zo helpen ze iedereen om de perfecte espresso thuis te creëren.

Ontvang 25% korting op een proefpakket

Naast het vinden van de perfecte espresso is hij ook altijd op zoek naar het perfect automatiseren van het bedrijf. Bestellen doe je gewoon heel gemakkelijk op de website of via de app. Kies jouw hoeveelheid koffie en de rest wordt voor je gedaan! En als kennismakingscadeautje heeft Jop speciaal een kortingscode voor jou! Met de code HAAGSESCHAT krijg je 25% korting op jouw eerste proefpakketje. Geldig tot het einde van deze maand en alleen op jouw eerste bestelling.

Wil je jouw Haagse Schatten cadeaubon bij Brute Bonen inleveren? Ook geen probleem. Stuur Job even een appje (06-41932580) en hij zorgt dat de kortingscode direct bij je bestelling wordt verwerkt.

Geschreven door

Renee Dekkers