Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag is dé culturele ontmoetingsplek. Naast een verrassende filmprogrammering, geniet je in het restaurant van een lekker hapje en drankje.

Haagse happiness

Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag is een heerlijke plek voor een maximale filmbeleving. Naast een gevarieerd programma van mooie, indrukwekkende en humoristische films, is het Filmhuis Den Haag een culturele ontmoetingsplek. Drink er gezellig een drankje met vrienden, of klap gerust je laptop open om even te werken met een lekkere kop koffie en een taartje. Natuurlijk kun je er ook een hapje eten voordat de film begint. 

Bijzondere programmering

In het Filmhuis kun je genieten van films die ergens anders niet vertoond worden. Films die je aan het denken zetten, of je verbaasd achter laten. Naast de reguliere programmering organiseert het Filmhuis regelmatig leuke evenementen. Ben je met het hele gezin op pad? Dan zijn de kinderfilms op zaterdag- en zondagmiddag een echte aanrader!

Ontmoetingsplaats

Dat het Filmhuis veel meer is dan een plek waar je alleen een film komt kijken, ervaar je als je er op een willekeurig moment binnenloopt. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Waar je als flex werker je volgende afspraak voorbereidt en na de film lekker blijft hangen. In het restaurant hebben ze trouwens ook heerlijke, betaalbare theatermenu’s, zodat je nog lekker een hapje kunt eten voordat de film begint.