Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Veel meer dan een wit doek

Het Filmhuis Den Haag: veel meer dan een wit doek. Een culturele ontmoetingsplaats, fijn restaurant en bruisende programmering. Genoeg te ontdekken!

woensdag 31 oktober 2018

Ik kan me haast niet voorstellen dat je deze plek nog niet kent. Anders dan sommigen van onze andere Haagse schatten is het Filmhuis Den Haag als locatie goed bekend. Maar wat je er allemaal kunt doen, zien, eten en beleven, blijkt voor velen nog een ware ontdekking. Maak in deze blog daarom kennis met het Filmhuis Den Haag

En tja, de titel zegt het al. Dat Filmhuis is dus veel meer dan alleen een wit doek. Het is een culturele ontmoetingsplaats, heeft een restaurant met uitzicht op de skyline van Den Haag, het hele jaar door toffe evenementjes en is ook zo’n plek waar je gewoon neerploft met je laptop en een theetje om nog even tussen twee afspraken door te werken.

Het Filmhuis Den Haag bruist

Het Filmhuis Den Haag is een bruisende plek. Een plek waar mensen samen komen. Een plek die fijn aanvoelt zodra je over de drempel stapt. Een plek waar je op een heel laagdrempelige manier toch een beetje cultuur kunt snuiven. En het allerleukste: Het Filmhuis Den Haag blijft verrassen! Geen bezoekje aan Het Filmhuis is hetzelfde. En dan heb ik het niet alleen over de veelzijdige programmering, maar ook over de steeds wisselende menukaart van het restaurant (dat trouwens iedere dag open is) en de diverse evenementen. Van filmpubquiz tot buitenbios. Van het Movies that Matter Festival tot de Surf Film Nacht. En wist je trouwens al dat het iedere maandag studentenavond is? Voor 5 euries naar de film, lijkt mij een heel goede deal!

Ga het Filmhuis dus vooral (her)ontdekken in al haar facetten. Enne: natuurlijk lever je vanaf nu ook je Haagse schatten cadeaubon in bij deze Haagse schat. Let op: op dit moment kun je de cadeaubon alleen inwisselen bij de kassa voor een filmticket, niet in het café.

Nog een kleine tip van de redactie: hoe leuk is het om met onze cadeaubon een avondje Filmhuis cadeau te doen?

Geschreven door

Marlies van der Kolk