Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Bloemenwinkel de Iris

De meest kleurrijke bloemenwinkel van Den Haag: De Iris. Voor prachtige bloemen, woonaccessoires, planten en een flinke dosis kleur!

Shop till you drop

Bloemenwinkel de Iris

Voor iedereen die wel wat kleur in zijn leven kan gebruiken is daar De Iris! Een bloemenwinkel waar je je ogen uitkijkt. Van prachtige boeketten tot mooie vazen. En van kleurrijke accessoires tot gave binnenplanten. Een bezoekje aan De Iris is een feestje, of je nu voor jezelf of voor een ander iets uitkiest.

Vrolijk tafereel

Voor iedereen die, net als wij, regelmatig over de Laan van Meerdervoort fietst is De Iris waarschijnlijk ‘die bloemenwinkel met ganzen voor de deur’. Die ganzen staan op de dagen dat De Iris geopend is namelijk altijd gezellig langs de tramrails van lijn 3. Een herkenbaar Haags beeld. En dat is niet het enige dat buitenstaat bij deze fijne bloemenwinkel. Naast de etalages, vormen de stoepen van dit hoekpand een gezellig tafereel. Uitgestalde plantjes, kaarsen en leuke woonaccessoires zorgen ervoor dat je meteen nieuwsgierig wordt wat er binnen nog meer te ontdekken valt.

Met aandacht

En of je nu komt voor een prachtig bruidsboeket of op zoek bent naar die ene prachtige bloem voor op je eettafel: er is aandacht voor jou en voor de bloemen. Bij De Iris tref je dames met passie voor hun vak en dat voel je. Tel daar de prachtige kleurenexplosie in de winkel bij op en je hebt onze favoriete bloemenwinkel te pakken. Ga ook eens rondstruinen bij De Iris, want je ziet iedere keer weer wat nieuws!