Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Bloemenwinkel de Iris

Voor Prachtige bloemen, woonaccessoires, planten en een flinke dosis kleur ga je naar de mooiste bloemenwinkel van Den Haag: De Iris.

Shop till you drop

Voor iedereen die wel wat kleur in zijn leven kan gebruiken is daar De Iris! Een bloemenwinkel waar je je ogen uitkijkt. Van prachtige boeketten tot mooie vazen. En van kleurrijke accessoires tot gave binnenplanten. Een bezoekje aan De Iris is een feestje, of je nu voor jezelf of voor een ander iets uitkiest.

Vrolijk tafereel

Voor iedereen die, net als wij, regelmatig over de Laan van Meerdervoort fietst is De Iris waarschijnlijk ‘die bloemenwinkel met ganzen voor de deur’. Die ganzen staan op de dagen dat De Iris geopend is namelijk altijd gezellig langs de tramrails van lijn 3. Een herkenbaar Haags beeld.

En dat is niet het enige dat buitenstaat bij deze fijne bloemenwinkel. Naast de etalages, vormen de stoepen van dit hoekpand een gezellig tafereel. Uitgestalde plantjes, kaarsen en leuke woonaccessoires zorgen ervoor dat je meteen nieuwsgierig wordt wat er binnen nog meer te ontdekken valt.

de iris bloemenwinkel den haag laan van meerdervoort

Met aandacht

En of je nu komt voor een prachtig bruidsboeket of op zoek bent naar die ene prachtige bloem voor op je eettafel: er is aandacht voor jou en voor de bloemen. Bij De Iris tref je dames met passie voor hun vak en dat voel je. Tel daar de prachtige kleurenexplosie in de winkel bij op en je hebt onze favoriete bloemenwinkel te pakken. Ga ook eens rondstruinen bij De Iris, want je ziet iedere keer weer wat nieuws!

Cadeaubon van Haagse Schatten den haag lokaal cadeau

Ook leuk: De Iris is een fysiek verkooppunt van onze Haagse Schatten cadeaubon! Dus doe de bon ook eens cadeau aan een Haagse vriend, collega, oom of tante. Of aan iemand die je een ontdekkingstocht door ons mooie Den Haag gunt!

Elke euro die jij uitgeeft aan de cadeaubon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren.