Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Pastis

Oui, oui Pastis! Als je je voor even in Parijs wil wanen, reserveer dan eens een tafeltje bij dit heerlijke Franse restaurant in het gezellige Hofkwartier.

Happies & bakkies

Een avondje op vakantie in eigen stad én liefhebber van la douce France? Dan is Pastis waar je moet zijn. Zonder al te veel inlevingsvermogen waan je je daar namelijk zo in een schattig straatje in Parijs. En even eerlijk: wie wordt daar nou niet gelukkig van?

Klassieke Franse bistro

Bij Pastis geniet van je gerechten uit de Parijse keuken. Van een te lekkere steak tartare tot een verrukkelijke côte de boeuf. Maar ook heerlijke vegetarische variaties. En niet alleen de gerechten doen je geloven dat je in Parijs bent, ook het interieur draagt daaraan haar steentje bij. Kleine ronde tafeltjes, mooie luifels, houten banken en veel spiegels.

Een avondje Parijs was nog nooit zo dichtbij!

 

 

pastis Den Haag Frans cafe Oude Molstraat restaurant

Haagse Hofkwartier

Sowieso zijn wij fan van het Haags Hofkwartier, waar zich naast Pastis ook de leukste kroegjes bevinden. Op een zomerse avond bruist de Oude Molstraat simpelweg. En doe je na het eten gewoon nog even een afzakkertje bij onze favorieten: Café de Oude Mol of Huppel the Pub. Avondje uit in eigen stad. Heerlijk!

Cadeaubon van Haagse Schatten den haag lokaal cadeau

Strijk neer bij Pastis met je Haagse Schatten cadeaubon. En doe deze ook eens cadeau aan een Haagse vriend, collega, oom of tante. Of aan iemand die je een ontdekkingstocht door ons mooie Den Haag gunt! Je krijgt een Haagse schatkaart bij je cadeaubon waarmee de gelukkige de stad én de schatten kan ontdekken.

Koop ‘m in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen.