Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

J’aime Pastis!

Een restaurant dat al tijden op ons wensenlijstje stond, maar we nu toch echt een Haagse schat mogen noemen: Pastis. Voor als je je even in Parijs wil wanen.

dinsdag 2 februari 2021

Dat liefde door de maag gaat, hoef ik jullie waarschijnlijk al lang niet meer te vertellen. Dat de Oude Molstraat één van onze favoriete straten in het centrum is, evenmin. Maar dat je in die fijne straat nu onze nieuwste Haagse schat vindt is wel nieuw. En daar zijn we toch een partijtje blij mee! Een schat die al tijden op ons wensenlijstje stond, een kleine kennismaking met Pastis.

Bij Pastis waan je je niet alleen zonder enige moeite in het heerlijke Parijs, maar weten ze simpelweg ook gewoon heel goed wat lekker eten en drinken is. We kunnen dan ook echt niet wachten om daar, zeker als het zonnetje straks weer wat meer schijnt en de straat zo lekker bruist, weer plaats te mogen nemen.

Oui oui Pastis!

Pastis is een klassieke Franse Bistro waar je geniet van gerechten uit de Parijse keuken. Van een te lekkere steak tartare tot een verrukkelijke côte de boeuf. En niet alleen de gerechten doen je geloven dat je in Parijs bent, ook het interieur draagt daaraan haar steentje bij. Kleine ronde tafeltjes, mooie luifels, houten banken en veel spiegels. Een avondje Parijs was nog nooit zo dichtbij! Althans, als ze straks weer open mogen natuurlijk… maar niet getreurd, ze bieden een oplossing!

Valentijnsmenu & Take away 

Want voor iedereen die dat nog veel te lang wachten vindt: er is hoop! Pastis heeft namelijk als één van de weinigen 7 dagen per week de optie om af te halen en te bezorgen én komt speciaal voor Valentijnsdag ook nog eens met een mega lekker liefdesmenu. Een menu waarvan je spontaan kriebels in je buik krijgt. Te bestellen tot met 13e en af te halen, in die heerlijk knusse straat vol kraampjes van de leukste ondernemers, op de 14e. Ik zou het wel weten!

Bon appétit mes amies!

<

Geschreven door

Marlies van der Kolk