Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Frans dineren in de Oude Molstraat

Oui oui Pastis! Net als wij binnenkort een teametentje op de planning? Pastis is waar je moet zijn om je in la douce France te wanen!

dinsdag 14 september 2021

Binnenkort een teamuitje met je werk, maar krijg je een uitstapje naar Parijs er niet doorheen bij je werkgever? Niet getreurd! Ga eten bij Pastis! Omdat wij als Haagse Schatten team natuurlijk de beroerdste niet zijn, zijn we er op een heerlijke nazomer avond met zijn allen op uitgetrokken om deze schat voor jullie eens nader te onderzoeken… (En dat had uiteraard niks met eigen belang te maken!) Klaar voor een rendez-vous met Pastis? 

Pastille: speciaal voor groepen

Gelegen in één van de gezelligste straten van Den Haag, de Oude Molstraat, zit restaurant Pastis. Tegenover dit fijne restaurant vind je Pastille. Een aparte ruimte voor groepen, waar je je zonder moeite waant in een eetkamer in een landhuis ergens in Frankrijk. Het mooie interieur, een lange eettafel, en zeker ook de vinylcollectie waar je zelf je plaatjes mag uitkiezen, dragen allemaal bij aan een geweldige avond. Stel je even voor: Franse chansons op de achtergrond, flessen wijn op tafel en het geroezemoes van het terras dat door de schuiframen naar binnenkomt.

De Franse cuisine

En dan heb ik het nog niet eens over het heerlijke eten van de (uiteraard) Franse kaart. Artisjoktaartjes (ook vega kun je hier namelijk je hart ophalen), coquilles, escargots, mosselen… en de specialiteit van het huis: de steak tartare. Het wordt allemaal met liefde gemaakt in de keuken van Pastis. De bediening steekt de straat voor jullie over en het enige wat jullie hoeven te doen is een avondje genieten en af en toe de plaat omdraaien! Ik dronk er trouwens de meest fantastische rode wijn, waarvan ik de naam vergeten ben. Er zit dus helaas niets anders op dan binnenkort nog eens terug te gaan!

Even eerlijk: hier kun je toch alleen maar volmondig ‘Oui’ tegen zeggen?

Geschreven door

Lotte