Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse schatten in de grachten

Op 14 september springen wij in de gracht om te zwemmen tegen kanker. Ons doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek.

zondag 28 juli 2019

Ja je leest het goed, Bar en ik springen op zaterdag 14 september geheel vrijwillig de gracht in! Niet omdat we dat per se heel hoog op onze bucketlist hadden staan, wél om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Op 14 september vindt namelijk de eerste editie van Swim to Fight Cancer Den Haag plaats. Een evenement waarvoor ik mij sinds een aantal maanden als vrijwilliger inzet. En doordat ik zó gegrepen ben door dit mega mooie initiatief kon ik het niet laten zelf ook een team op de been te brengen. Team ‘Making waves’ was geboren en Bar mocht daar natuurlijk niet in ontbreken. Fanatiek als we allemaal zijn, hebben we slechts één doel voor ogen: het allerhoogste teambedrag ever inzamelen, omdat iedereen uit ons team met deze ziekte te maken heeft gekregen en onderzoek naar kanker simpelweg ontzettend hard nodig is! De teller is de 5000 euro inmiddels ruim gepasseerd. Maar we willen meer!

Hiervoor zwemmen wij 2 kilometer (da’s dus gewoon 80 banen!) door de Haagse grachten. En we weten dat we op dit platform normaal gesproken alleen toffe plekken en zaakjes in Den Haag met jullie delen, maar maken hiervoor eenmalig toch graag een uitzondering. We doen een oproep aan jullie allemaal: steun ons team en doneer wat je kunt missen, deel dit bericht of zwem zelf mee! PS: natuurlijk mag je Bar of mij ook persoonlijk sponsoren, je kunt via de teampagina via bovenstaande link op één van ons beiden klikken.

En voor al onze Haagse schatten: wil je een donatiebus neerzetten in jouw mooie zaak, let us know!

Love life. Fight cancer.

Geschreven door

Marlies van der Kolk