Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse schatten te huur

Groot nieuws! We zijn ook in te huren als freelancers voor al jouw communicatie- en organisatieklussen. Benieuwd? Lees snel verder!

woensdag 4 april 2018

Laat direct alles (baby’s en laptops uitgezonderd) uit je handen vallen waar je op dit moment mee bezig bent, want we hebben nieuws, groot nieuws! Wij zijn namelijk ook als freelancers in te huren voor al jouw communicatie- en organisatieklussen. Barbara en ik staan te popelen om ook aan jouw onderneming een bijdrage te leveren! 

Communicatieprofessionals

Wil jij jouw bedrijf goed op de kaart zetten, maar is het schrijven van (pers)berichten of het gebruik van social media niet zo aan jou besteed? Zie je volop kansen, maar heb je simpelweg de tijd niet om ze uit te voeren? Wij staan te springen om nieuwe ideeën en te gekke concepten voor jou op te pakken en uit te werken!

  • Haagse schatten schrijft – artikelen, blogs, social media content en website teksten
  • Haagse schatten creëert – concepten en ideeën
  • Haagse schatten adviseert – over communicatiestrategieën, positionering en profilering
  • Haagse schatten organiseert – evenementen, productlanceringen en (netwerk)bijeenkomsten

Voor kleine of grotere opdrachten. Voor een eenmalig artikel of een langdurige samenwerking. Voor een uitvoerende opdracht of juist een strategisch (communicatie) advies. Wij staan te popelen om jou op weg te helpen. Vanuit onze energie en passie. Vanuit onze ervaring als communicatieadviseur en projectmanager. Vanuit onze liefde voor Den Haag en haar ondernemers.

Meer weten? Benader ons voor een vrijblijvend gesprek bij één van onze Haagse schatten.

Geschreven door

Haagse Schatten