Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Mediterraans genieten!

We geven je één reden om naar de Theresiastraat te fietsen: Restaurant Baardman. Een absolute aanwinst voor iedereen die van mega lekker eten houdt.

dinsdag 18 april 2023

Toegegeven: wij zijn niet per se fan van de Theresiastraat. Het mist wat ons betreft een beetje gezelligheid en sfeer. Maar hóe anders is dat als je de drempel van nieuwe Haagse schat restaurant Baardman overstapt. In dit restaurant met mediterraanse invloeden zijn juist die twee ingrediënten wel aanwezig. Want wat heeft eigenaar Bart (zonder baard, de naam van het restaurant verwijst naar het vogeltje Baardman) hier een heerlijke plek gecreëerd!

Wandeling door de kaart

We raden je dan ook absoluut aan om snel een tripje naar de Theresiastraat te plannen. Want da’s dus nog geen 5 minuten fietsen vanaf de stad en voor dit restaurant echt heel erg de moeite waard. Je wordt namelijk beloond met heerlijk vers en bijzondere gerechten. Een feestje op je bord! Is, nu je toch in beweging bent gekomen, de wandeling door de kaart (chef’s menu) echt iets voor jou, ga je voor de steeds wisselende pasta van de dag, of lik je net als wij je vingers af bij een heerlijk pannetje shakshuka tijdens de lunch? Zorg hoe dan ook dat je een plekje over houdt voor een van de huisgemaakt desserts. Want zo’n lekkere frambozentartelette is toch zonde om af te slaan. Oh enne: had ik al gezegd dat ze ook mega lekkere wijnen hebben? De gastheren adviseren je daarover met liefde.

Vaste gezichten

Waar je bij veel restaurants veel wisselingen ziet in het personeel, kom je bij Baardman bijna altijd dezelfde vriendelijke gezichten tegen. Een vast team met passie voor lekker eten en gastvrijheid. Een keuken met een doorkijkje (vinden we leuk!) en een zonnig terras voor de deur. En hadden we al gezegd dat dit een ideale plek is voor als je met de trein naar Den Haag komt en een fijne stek zoekt zonder de stadse drukte?

Nog niet overtuigd? Neem alvast een kijkje op de dessertkaart, die neemt eventuele twijfel direct weg.

Geschreven door

Marlies van der Kolk