Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Op vakantie in eigen stad met de Haagse schatkaart

De Haagse schatkaart is vanaf nu gratis af te halen bij alle Haagse schatten! Ga jij deze zomer ook op ontdekkingsreis in eigen stad?

woensdag 1 juli 2020

Vandaag is het 1 juli en dat voelt voor ons toch echt een beetje als de start van de zomer. Maar terwijl we normaal gesproken reikhalzend uitkijken naar onze vakantieplannen en de stapeltjes kleren al weken klaarliggen, is dat nu toch nét even wat anders. De meeste vakantieplannen staan immers op een historisch dieptepunt. Toch weten wij zeker dat je je niet gaat vervelen deze zomer, wij lanceren vandaag namelijk met gepaste trots onze Haagse schatkaart! Een kaart waarmee je tijdens je vakantie in eigen stad bijna 50 bijzondere lokale plekken kunt ontdekken.

Op ontdekkingstocht met Haagse schatkaart
Met onze schatkaart kun je op ontdekkingstocht in eigen stad. Want terwijl je tijdens een citytrip in het buitenland vaak gewapend met een stadsplattegrond leuke lokale zaakjes opzoekt, is dat toch iets wat je in je eigen stad niet zo snel doet. Reuze zonde! Er zijn namelijk zoveel toffe ondernemingen en ondernemers te ontdekken in onze mooie stad. De schatkaart helpt je daar een handje bij. Gewapend met de schatkaart (her)ontdek je Den Haag vanaf nu als een ware local!

De Haagse schatkaart ligt vanaf vandaag bij vrijwel alle aangesloten Haagse schatten en kun je daar gratis afhalen. En we realiseren ons dat wij niet geheel objectief zijn, maar echt: deze wil je!

Geschreven door

Marlies van der Kolk