Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

#SCHATTENINACTIE

Onze Haagse schatten hebben jouw steun nu meer dan ooit nodig! Help jij mee om hen te steunen en supporten waar mogelijk? #schatteninactie

woensdag 18 maart 2020

Er is geen ontkomen meer aan, we zitten er met zijn allen middenin. Het Corona virus houdt ons massaal in de ban en zorgt voor onwerkelijke, en bovenal onzekere tijden. Voor jou, voor ons, maar zeker ook voor alle lokale ondernemers in ons Haagse schatten netwerk. Daarom komen wij in actie en vragen we ook jou om hulp!

De ruim 50 ondernemers die inmiddels bij ons platform zijn aangesloten, hebben ons nu namelijk meer dan ooit nodig. Velen van hen hebben tijdelijk hun deuren moeten sluiten, maken zich zorgen om de toekomst en zijn met man en macht in de weer om met nieuwe initiatieven inkomsten te verwerven in deze lastige tijd. Maar dat kunnen ze niet alleen.

Support you locals

Daarom lichten wij ieder initiatief van onze Haagse schatten uit op onze social media kanalen, gebruiken de hashtag #schatteninactie en doen een vriendelijk, doch dringend verzoek aan jullie allemaal om juíst nu te kiezen voor de kleine ondernemer daar waar het kan! Veel van onze restaurants hebben inmiddels een bezorgservice, webshops worden nieuw leven ingeblazen en creatieve initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond.

#schatteninactie

Met zijn allen staan we sterk en hebben we een ongekend krachtig lokaal netwerk. Daar geloven wij in. Met alle passie, energie en creativiteit van onze Haagse schatten gaan we dit aan en vinden we elkaar. Jij draagt toch ook je steentje bij? Spread the word! #schatteninactie

Geschreven door

Marlies van der Kolk