Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Waan je in La France bij Bistro Jules

Reserveer zo snel mogelijk een tafeltje bij deze Franse Haagse schat! Laat je verrassen of ga voor à la carte. En vergeet vooral de wijn niet.

maandag 2 januari 2023

Deze heerlijk fijne bistro van Michel en Margot is alweer een tijdje een Haagse Schat. Hoog tijd dus om jullie meer te vertellen over deze heerlijke Franse spot. Café Bistro Jules, je weet wel dat sfeervolle restaurant op de hoek van de Koningin Emmakade met het gezelligste tuintje van de buurt. Reserveer zo snel als je kan een plekje, want zodra je hier gaat zitten heb je voor heel even het gevoel dat je je in la douce France waant. En wie wil dat nou niet?

Het leuke is: je kunt hier van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht. Begin je dag met een petit dejeuner, bestaande uit een echte Franse croissant met jam en een lekkere kop koffie. Neem nu het nog kan plaats in de gezellige Franse tuin, blader door een krantje en geniet van alle stadsgenoten die voorbij komen wandelen en fietsen.

Franse lunch

Zodra het tijd is voor de lunch kun je je Franse hart op. Wat dacht je van een Franse pain en goed gevulde salade? Meer zin in iets warms? Ga dan voor de croquettes au fromage of de boeuf. Wat je ook kiest, het is gegarandeerd genieten geblazen!

Menu surprise

Als het ‘ s avonds afkoelt, verplaats je lekker naar binnen en neem je plaats aan een tafeltje in het knusse restaurant. Laat je verrassen met een speciaal samengesteld verrassingsmenu door de chef. Wij raden je aan om gewoon lekker voor de vijf gangen te gaan, want alles wat op je bord verschijnt is heerlijk en smaakt naar meer. Vergeet daarbij ook zeker het wijnarrangement niet!

À la carte

Ben je niet zo van de verrassingen? Dan kan à la carte bestellen ook gewoon. Van kikkerbillen tot coquilles en van fondue au fromage tot een steak tartare. Bedenk een Frans gerecht en Bistro Jules heeft het! Bij keuzestress staat de gepassioneerde gastvrouw Margot altijd voor je klaar. Zij zorgt ervoor dat iedereen een passend gerecht kiest en schenkt daar uiteraard ook nog eens een passende wijn bij. Als dat Franse hart van je nu nog niet sneller is gaan slaan, weten wij het ook niet meer…

Geschreven door

Marijn Pot