Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Waan je in La France bij Bistro Jules

Reserveer zo snel mogelijk een tafeltje bij deze Franse Haagse schat! Laat je verrassen of ga voor à la carte. En vergeet vooral de wijn niet.

woensdag 2 september 2020

Deze heerlijk fijne bistro van Michel en Margot is alweer een tijdje een Haagse schat. Dus hoog tijd om jullie meer te vertellen over deze heerlijke Franse spot. Café Bistro Jules, je weet wel dat sfeervolle restaurant op de hoek, met het gezelligste tuintje van de buurt. Reserveer zo snel je kan een plekje, want zodra je hier gaat zitten, heb je voor heel even het gevoel dat je je in La France waant. Wie wil dat nou niet?

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kan je hier terecht. Begin je dag met een petit dejeuner, oftewel een echte Franse croissant met jam en een lekkere kop koffie erbij. Neem nu het nog kan plek in de gezellige Franse tuin en geniet van alles en iedereen die voorbij komt wandelen en fietsen.

Ook voor de lunch kun je hier aanschuiven. Denk aan Franse pains en goed gevulde salades. Meer zin in iets warms, ga voor de croquettes au fromage of de boeuf. Wat je ook kiest, je geniet gegarandeerd!

‘ s Avonds ga je voor een tafeltje in het knusse restaurant en laat je je verrassen met een speciaal samengesteld verrassingsmenu door de chef. Ik raad je aan om gewoon lekker voor de 5 gangen te gaan, want alles wat op je bord verschijnt is heerlijk en smaakt naar meer. Vergeet overigens ook zeker het wijnarrangement niet 😉

Ben je nou niet zo van de verrassingen, a la carte bestellen mag natuurlijk ook gewoon! Van kikkerbillen tot coquilles en van fondue au fromage tot een steak tartare. Kan je niet kiezen, laat je dan vooral helpen door de gepassioneerde gastvrouw Margot. Zij zorgt ervoor dat iedereen een gerecht kiest wat bij haar of hem past en schenkt daar uiteraard een passende wijn bij. Even eerlijk: als je culinaire hart nu niet sneller gaat kloppen…

Enne ik weet haast zeker dat het niet bij 1 bezoekje zal blijven 😉

Geschreven door

Renee Dekkers