Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

De Sushimeisjes

De sushimeisjes: twee vrolijke Haagse dames met een gedeelde passie: sushi! En dat proef je! Wat ons betreft met stip de lekkerste sushi van Den Haag.

Happies & bakkies

De Sushimeisjes

Twee vriendinnen, één passie: sushi! De in Den Haag geboren en getogen Lisa en Nicole begonnen jaren terug met het zelf rollen van sushi, met de simpele gedachte dat écht verse sushi nu eenmaal het allerlekkerste is. Inmiddels zijn we twee restaurants, een bezorg- en cateringservice verder en zijn de Sushimeisjes een begrip in Den Haag. 

Twee restaurants

Terwijl de dames een aantal jaar terug nog in hun eigen keukentjes de sushi rolden, en hun eerste afhaalpunt (een klein loket bij kapper Haagsche Kopjes) al weer even achter hun ligt, zijn ze nu samen eigenaar van twee goedlopende restaurants. Doordat het eerste restaurant in de Prins Hendrikstraat zó goed liep, zijn de meisjes nu ook te vinden aan de Valkenboskade. Wat een feest! 

Dagverse sushi met liefde bereid

Ok. Ze zijn inmiddels wat groter gegroeid en rollen met iets meer mensen die heerlijke sushi, maar nog steeds eet je bij de Sushimeisjes iedere dag de meest verse sushi die je je maar kunt bedenken. Je zult begrijpen: voor ons geen andere sushi meer. En stiekem weten wij dat dat voor veel Hagenaars inmiddels het geval is. Oh en hadden we eigenlijk al gezegd dat de meiden ook regelmatig toffe samenwerkingen aangaan? Sushi & Yoga? Kan gewoon. Sushi & Matcha? Prima match. Natuurlijk vinden wij het extra leuk dat die toffe evenementen ook nog eens vaak met andere Haagse schatten zijn.