Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Verse bakkies bij JoeJoe

Het centrum is een koffie-pareltje rijker! De nieuwe Specialty Coffeebar van Roast Factory: JoeJoe! Voor de lekkerste bakkies (én kaneelbollen).

dinsdag 13 juni 2023

Stefan, die we allemaal kennen van Roast Factory, brandt zijn koffiebonen in de branderij op de 6e etage van Haags Hoog. Dit jaar besloot hij dat iedereen de bijzondere koffiesmaak van Roast moest kunnen komen proeven, dus opende hij naast de branderij ook zijn eigen koffiebar: JoeJoe!

Koffie historie

Aan de locatie zal het in ieder geval niet liggen. JoeJoe zit in het pand waar vanaf 1920 Reuser en Smulders (de koffie, thee- en tabakshandel) zat, een begrip in Den Haag! De buurtbewoners zijn maar wat blij dat er weer een verse koffiegeur in de lucht hangt!

Speciale koffie

Geen gewoon bakkies dus. ‘Specialty Coffee’ is bijzondere koffie van hoge kwaliteit. De koffie wordt met zorg geproduceerd, gebrand en gedronken. Stefan reist de hele wereld af voor de perfecte koffieboon, om er vervolgens met zijn authentieke koffiebrander mee aan de slag te gaan. Zo’n bakkie drinkt natuurlijk extra lekker met iets zoets erbij. Hebben ze voor je. Verser dan vers!

Liever geen to go

Zo’n speciale koffie, daar moet je voor gaan zitten, vindt Stefan. Om die reden haal je bij JoeJoe geen bakkies to go. Althans, liever niet. In ieder geval niet in een papieren to go beker. Heb je echt heel veel haast? Neem dan je eigen to go beker mee of koop ter plekke een herbruikbare. Dan maken ze ook heus met liefde een bakkie to go voor je. Maar wij raden je natuurlijk aan om tijd te nemen voor die lekkere koffie. Neem plaats op het zonnige terras, word wakker met een ontbijtje of klap je laptop open voor wat werk. Zien we je daar? Joe!

Geschreven door

Barbara van Rest