Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Beste van twee werelden

Een fijne kinderconceptstore met de mooiste spulletjes én een heerlijke plek voor een lekker bakkie terwijl de kids zich uitleven in de grote speelkamer.

woensdag 15 augustus 2018

Wat een toevalstreffer! Tijdens een ritje naar de Fred voor een leuk kraamcadeautje fietste ik per toeval langs littleYOU. Twee uitnodigende stoeltjes buiten, een vrolijk beschreven welkomstbord en een etalage vol mooie kinderspulletjes. Je snapt wel dat ik hier simpelweg naar binnen móest stappen! Maak kennis met dit verscholen pareltje (en nu Haagse schat) midden in het Statenkwartier!

Zodra je bij littleYOU over de drempel stapt word je warm welkom geheten door eigenaresse Julia. Deze schöne Deutsche heeft een behoorlijk goede neus voor duurzame, organische kinderkleding en speelgoed. Het winkeltje doet een beetje Scandinavisch aan met al die mooie houten speeltjes en pastelkleurige accessoires. Ook aan de kledingrekken zie je Scandinavische merken terug. De prijzen zijn soms (eerlijk is eerlijk) wat aan de hoge kant, maar als je ervaart wat de kwaliteit is dan is dat het de investering zeker waard! En hoe leuk als je met je Haagse Schatten Cadeaubon hier juist iets speciaals koopt.

En nu komt het allermooiste van het verhaal: halverwege de winkel staan een paar tafeltjes met daarachter een enorme speelhoek waar kids tot ongeveer 6 jaar zich flink kunnen uitleven! Een heuse speelkamer kan je eigenlijk wel zeggen. Dus terwijl jij lekker met wat vriendinnen aan een heerlijk bakkie en zelfgemaakt taartje zit (ja dat hebben ze hier ook!), hebben de kleintjes zo minstens een uur speelplezier. Het beste van twee werelden dus!

En wees niet bang dat het er hysterisch en lawaaierig is, want dankzij het kleine aantal tafeltjes is het er eigenlijk nooit te druk. En zo maakte deze fijne ontmoetingsplek van Julia haar droom werkelijkheid. Een prachtige winkel met een eigen kindercafé. Echte aanrader dus! 

Geschreven door

Barbara van Rest