Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

littleYOU

Een kinderconceptstore met duurzame merken, de leukste cadeautjes én een fijne plek voor een lekker koffietje terwijl de kids spelen in de speelhoek.

Shop till you drop

littleYOU

LittleYOU is een van de fijnste kinder conceptstores van Den Haag, verscholen in een zijstraat van de gezellige Fredrik Hendriklaan. Je koopt er kinderkleding van de mooiste merken, de leukste (kraam)cadeautjes en unieke spulletjes voor op de kinderkamer. En weet je wat het allerleukste is, littleYOU heeft een enorme speelhoek voor de kinderen!

Van kinderkleding tot kraamcadeau

Alle spullen die in de winkel liggen worden met zorg door eigenaresse Julia geselecteerd. Veelal Scandinavische merken van zachte en fijne materialen. Van houten speelgoed tot schattige jurkjes. En van nachtlampjes tot stoere jongensboeken. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Iets wat je soms terug ziet in de prijs, maar bovenal in het gebruik.  

Koffie en taartjes

LittleYOU is zo’n plek waar je niet alleen naar toe gaat om te shoppen, maar ook gewoon een hele ochtend lekker kan neerploffen met een vriend(in) om bij te kletsen. Kinderen tot ongeveer 6 jaar kunnen zich helemaal uitleven en lekker spelen in de speelhoek, terwijl jij geniet van een goede bak koffie en een lekker zelfgemaakt taartje. Perfecte combi als je met je koter(s) op pad gaat, als je het ons vraagt.