Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Nesteldrang!

Ik ga bijna met zwangerschapsverlof en vraag me stiekem af wat ik met al die vrije tijd aan moet. Marrrr: gelukkig zijn daar onze Haagse schatten!

woensdag 25 augustus 2021

Na volgende week ga ik met zwangerschapsverlof. En dat vind ik dus oprecht een heel gek idee! Want wat ga ik opeens doen met al die ontstane vrije tijd?! Waar ik normaal gemiddeld zo’n 50 uur in de week werk, van afspraak naar afspraak race en tussen de bedrijven door mijn best doe om ook mijn vrienden en familie nog te zien, heb ik straks opeens zeeën van tijd. Maar hellup, ik heb helemaal geen hobby! Gelukkig zijn daar onze Haagse schatten om mij, en mijn aanwakkerende nesteldrang, lekker bezig te houden de komende weekjes. Voor alle mede-zwangeren en mama’s presenteer ik daarom mijn tips voor de laatste loodjes!

Achtung! Baby

Omdat de garderobe van je ongeboren spruit natuurlijk nooit helemaal compleet is, breng ik komende weken sowieso een bezoekje aan de dames van Achtung! Baby in de Prins Hendrikstraat. Benieuwd of ik ga voor een vintage pakje, een toffe accessoire voor de ‘babykamer to be’, of toch bezwijk voor dat mooie handgemaakte houten speelgoed.

Little YOU

Natuurlijk mag ook een bezoekje aan de conceptstore Little YOU voor mama’s én koters niet ontbreken tijdens mijn verlof. Omdat ze hier simpelweg de mooiste kinderkleding (veelal van Scandinavische merkjes) hebben, je er items vindt die je babykamer nog nét wat toffer maken en je er tussen het shoppen door ook gewoon even kunt neerploffen voor een goede kop koffie en een stuk taart. Da’s nog eens een fijne combi toch? Enne: ook echt een goede plek voor kraam- en kindercadeaus.

Geschreven door

Marlies van der Kolk