Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Achtung! Baby

Een unieke duurzame kinderwinkel met tweedehands merkkleding, handgemaakte producten en houten speelgoed.

Shop till you drop

Achtung! Baby

In de toch al fijne Prins Hendrikstraat vind je een unieke kinderwinkel met tweedehands merkkleding, handgemaakte producten, vintage speelgoed en kindermeubeltjes. Een waarschuwing voor iedereen met kinderen is dus zeker op zijn plaats: het betreden van deze winkel gebeurt geheel op eigen risico, wij staan niet in voor de uitgaven die je doet als je over de drempel stapt.

All the way from Australia

De twee uit Australië afkomstige nichtjes, maar bovenal vriendinnen, Ginny en Maryke werden beiden verliefd op een Nederlandse man, en geloof het of niet die mannen waren een tweeling (Robert ten Brink eat your heart out!). Ze pakten hun biezen en bouwden een nieuw leventje op in ons koude kikkerlandje. De dames, die samen al een eigen kinderlabel hadden, hoefden dan ook geen seconde na te denken over de overname van Achtung! Baby een aantal jaar terug.

Lekker duurzaam & lokaal

Achtung! Baby is een winkel waarvan je direct merkt dat er oog is voor duurzaamheid. Niet alleen geven de dames middels de tweedehandskleding een boel mooie kledingstukken een tweede leven, maar ook zijn vrijwel alle nieuwe producten gemaakt van duurzame materialen. En wij vinden het natuurlijk helemaal tof dat bijna al die producten ook nog afkomstig zijn van lokale ondernemers.