Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Een nieuw leven ingeblazen

Achtung Baby: een duurzame kinderwinkel vol tweedehands merkkleding, handgemaakte kinderspullen en mooi duurzaam speelgoed. Ontdek deze schat!

woensdag 29 mei 2019

Vaders en moeders met jonge kinderen opgelet! Hier volgt een blog over een wel heel bijzonder kinderkledingwinkeltje in Den Haag. Achtung Baby: een duurzame kinderwinkel in het Zeeheldenkwartier vol tweedehands merkkleding, handgemaakte kinderspulletjes en mooi duurzaam speelgoed. Wie goed heeft opgelet, weet dat Achtung Baby altijd al een Haagse schat is geweest. Maar deze fijne winkel is overgenomen door de Australische nichtjes Ginny en Maryke. Hoog tijd voor een nieuwe introductie dus!

Uniek concept

Zodra je Achtung Baby binnenstapt, zie je een hele wand vol mooie tweedehands merkkleertjes met een minstens net zo mooi prijsje. Kleding in de maten 50 t/m 152, alles zorgvuldig geselecteerd en uiteraard alles schoon gewassen en gestoomd. Niets mufs of stoffigs aan dus! Ben je toch niet zo van de tweedehands items? Dan hebben ze ook een mooie collectie van nieuwe kleding en kinderspulletjes. Van hippe verschoonmatjes en houten speelgoed tot handgemaakte zonnehoedjes en vrolijke haarspeldjes. Alles handgemaakt met duurzame materialen en veelal ook nog eens door Haagse ondernemers. Kijk, daar worden wij nou blij van!

Meet Ginny en Maryke

Waar we ook blij van worden zijn de eigenaressen Ginny en Maryke. Twee Australische, goed bevriende nichtjes die (inmiddels erg goed Nederland sprekend) voor de liefde naar Nederland zijn gekomen. En geloof het of niet, die grote liefdes bleken ook nog eens tweelingbroers te zijn. Ze kregen kinderen vlak na elkaar en maakten zelf kleding onder hun eigen kinderlabel Pugle & Pugle, een merk dat altijd al bij Achtung Baby in de rekken hing. Toen de kans voorbij kwam om deze winkel over te nemen, hoefden de dames dan ook geen seconde na te denken. Een droom, een passie, alsof het simpelweg zo moest zijn! Mooi verhaal toch!?

Shopping night

En dan is het nu natuurlijk hoog tijd om live kennis te maken en een bezoekje te brengen aan Achtung Baby. Een goed moment hiervoor? Aanstaande vrijdag van 17.00 – 21.00 uur tijdens de Shopping night. Zij zorgen voor een lekkere stapelkorting op alle tweedehands zomerkleding en ook nog voor een hapje en drankje! Een lekker gezellig en ontspannen avondje. Want deze dames weten als geen ander hoe fijn het is om even je handen vrij te hebben, en zonder een hangend kind aan je been te kunnen shoppen. En als je daar dan toch bent, vergeet dan niet om ook even langs Elvis & Otis te gaan verderop in de straat. Ook zij openen speciaal voor jou hun deuren met dezelfde stapelkorting op de zomer collectie van hun exclusieve kinderkleding merken.

p.s. Vergeet je niet je Haagse schatten cadeaubon mee te nemen, als je die nog thuis hebt liggen? Ook tijdens deze speciale shopping night kun je uiteraard met je cadeaubon betalen.

Geschreven door

Barbara van Rest