Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Da’s pas een Haags bakkie

Een heuse koffie- en theewinkel. Zodra je over de drempel stapt, voel je de passie. Passie voor koffie en thee en voor mooie producten.

woensdag 29 juni 2016

Vrijwel dagelijks fiets ik door de Weimarstraat. Zo’n straat in Den Haag die je een beetje moet kennen om de leuke spots te herkennen, maar geloof me er zijn er genoeg en er komen regelmatig nieuwe aanwinsten bij! Naast leuke lunchtentjes, cadeauwinkeltjes en een aantal vintagewinkels vind je er ook Kali Tengah. 

En da’s toch best een bijzondere vinden wij. Want hoeveel koffie- en theewinkels heb je nu eigenlijk in Den Haag? Kali Tengah dus. Zodra je over de drempel stapt, voel je de passie. Passie voor koffie en thee. Voor mooie, pure producten. Voor meer dan 90 soorten thee, bijzondere koffie en versgemaakte taartjes. Want natuurlijk kun je niet alleen je favoriete soorten mee naar huis nemen, je kunt ook even aanschuiven voor een met liefde gezet bakkie pleur… of thee natuurlijk. En daarom kunnen wij met recht zeggen: da’s pas echt een Haags bakkie!  

Altijd al wat meer over koffie of thee willen weten, of zelf aan de slag met het zetten ervan? De eigenaren Marnix en Marlies hebben deze zomer een aantal proeverijtjes en workshops op het programma staan. Check: http://kalitengah.nl/kalender voor de data hiervan en laat je meenemen in hun enthousiasme. Het ‘thee lab’ lijkt mij persoonlijk wel wat. Meten, wegen, testen… Hoelang laat je je thee eigenlijk trekken en wat voor een invloed heeft temperatuur op de smaak. Kijk, dat lijkt mij nu eindelijk eens een interessante scheikunde les! 😉 

En oh ja, tot slot leuk om te weten: in de winkel staat de zogeheten ‘ruilboekenkast’, waar je jouw uitgelezen boek in kunt plaatsen en met een voor jou nieuw boek achter dat lekkere theetje of die bijzondere koffie kunt kruipen. Fijn toch?

Geschreven door

Marlies van der Kolk