Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Kali Tengah

Kali Tengah: een heuse koffie- en theewinkel in de Weimarstraat in Den Haag. Met meer dan 90 soorten thee en bijzondere koffie een bezoek waard!

Shop till you drop

Kali Tengah

Een winkel vol met koffie en thee, dat is Kali Tengah in de Weimarstraat. Zodra je daar de drempel overstapt, voel je de passie. Voor mooie producten. Voor meer dan 90 soorten thee, bijzondere koffie en goede chocolade. Natuurlijk kun je je favoriete soorten niet alleen mee naar huis nemen, je kunt ook even aanschuiven voor een met liefde gezet bakkie pleur!

Proeverijen & platen

Naast de liefde voor koffie en thee, is eigenaar Marnix ook een grote muziekliefhebber. Regelmatig vinden er platen ruilavonden plaats en ook in de winkel is het vaak genieten van mooie muziek. Wil je meer leren over koffie en thee? Doe dan eens mee aan één van de proeverijen die ze organiseren.

Winkelen in de Weimarstraat

En als je dan toch een bezoekje brengt aan de Weimarstraat, dan kun je net zo goed ook even wat fijne buren in de straat bezoeken toch? Loop ook eens binnen bij Sprinkel + Hop voor de mooiste vintage vondsten en bij NOOK Gallery voor de mooiste laagdrempelige printen en lokale producten.