Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Schat, je koffie!

Koffie- en theeliefhebbers opgelet: we hebben dé perfecte to go beker voor je. Onze Haagse schatten to go beker is duurzaam en lekvrij. Bestel 'm snel!

dinsdag 4 augustus 2020

Koffie- en theeliefhebbers opgelet: we hebben dé perfecte to go beker voor je. En niet zomaar eentje… nee, een 100% lekvrije (!), duurzame to go beker gemaakt van gerecyclede koffiebekers. Deze Haagse schatten to go beker druk je met 1 hand open, is geïsoleerd, vrij van schadelijke stoffen én (zeiden zij bescheiden) ziet er ook nog eens héél goed uit! Ideaal dus voor je dagelijkse wandelingetje, fietstocht naar het strand of picknick in het park. En het beste nieuws van vandaag: je kunt ‘m NU bestellen!

De lekkerste bakkies haal je met deze beker natuurlijk bij onze Haagse schatten. Nu horen we je denken… ‘DEZE WIL IK! Maar hoe kom ik aan deze toffe beker?’ De Haagse schatten to go beker is voor 15 euro te bestellen via onze webshop, maar een nóg beter idee is om op je fiets te stappen naar The Chocolate Shop op de Mient! Dat is beter voor het milieu, scheelt jou verzendkosten én je hebt gelijk de kans om die fijne beker te laten vullen met een overheerlijk bakkie. Scoor er ook meteen een lekker stukje chocolade bij en jouw koffiemomentje is compleet. Genieten!

Geschreven door

Barbara van Rest