Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Hug the Tea

Hug the Tea, de Matcha specialist. Je drinkt er niet alleen lekkere thee, maar ze verwerken het gezonde poeder ook in cake, pannenkoeken en wafels!

Happies & bakkies

Hug the Tea

In het mooie Hofkwartier vind je de enige Matcha bar van Nederland. De zussen Claire en Lisa runnen deze theebar vanuit hun liefde voor thee en Matcha in het bijzonder. Dompel je er onder in de wereld van Matcha. Traditioneel gezette theetjes, een uitgebreide lunchkaart en en gave samenwerkingen met andere Haagse schatten.

Theekenners

Bij een bezoekje aan Hug the Tea, merk je meteen: deze meiden zijn niet alleen liefhebbers, maar inmiddels ook echte kenners. Ze kunnen je van alles vertellen over de verschillende theeën, de traditionele thee ceremonies en weten precies waar hun theetjes vandaan komen. Natuurlijk kun je er ook genieten van andere lekkere (Matcha) drankjes en koop je er voor jezelf, of als cadeautje de lekkerste Japanse theeën.

Thee-tussenstop 

En wat een fijne bijkomstigheid is, is dat je de theebar vindt midden in een fijn winkelgebied. Hierdoor is Hug the Tea dus ook meteen een fijne tussenstop tijdens je shopsessie. En houd vooral ook de social media kanalen van deze zussen in de gaten, want ze organiseren regelmatig tea tastings en bijzondere diners.