Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Matcha Matcha Matcha

Hug the Tea, de Matcha specialist. Je drinkt er niet alleen de lekkerste theetjes, maar ze verwerken het gezonde poeder ook in cake, pannenkoeken en wafels!

woensdag 26 juni 2019

Matcha, een heel fijn groen poedertje. Matcha zit beoordevol anti-oxidanten waardoor het hartstikke gezond is. Tot voor kort wist ik niet beter dan dat je er thee mee kon maken, maar dit is niet het enige! Je kunt er zoveel meer mee en dat laten zussen Lisa en Claire van HUG THE TEA je dan ook dolgraag proeven en zien! Wij mochten op de thee komen en hebben ons in de wereld van Matcha laten onderdompelen. Nieuwsgierig? Lees er alles over in deze blog.

Halverwege 2019 is Hug the Tea verhuisd naar de Papestraat. Hiermee hebben ze hun lieve, schattige hoekpandje aan de Oude Molstraat ingeruild, voor het mooie, grote pand dat ze nu hebben. Niet zonder reden, want de meiden timmeren hard aan de weg. Een groter pand om nog meer mensen te inspireren en te laten genieten van de heerlijke theetjes en uitgebreide lunchkaart vol lekkers! Main ingredient? Matcha uiteraard!

Wij hebben ons positief laten verrassen door alles wat je met Matcha kunt doen. Wat de dames er mee maken heeft ons echt versteld doen staan. Zelfgemaakte matcha pancakes met banaan, framboos en chocolade saus. Matcha wafels met roodfruit en agave siroop. Een aardbei dipped in matcha chocolade. Alles zo lekker dat je je vingers er bij af likt!

Wisten jullie dat de zussen Claire en Lisa ook samenwerken met andere Haagse schatten? Zo hebben zij Sourdough Matcha Bread, dat door Lekker Brood wordt gemaakt. Bij SamSam wordt er originele Hug the Tea Matcha thee verkocht. Dit is nog niet alles, want als het aan de meiden ligt komt er ook binnenkort een samenwerking met De Sushimeisjes en met Eiber bier. Wij kunnen niet wachten om deze fijne combinaties uit te proberen! 

Geschreven door

Daisy Mostert