Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Sam Sam

Voor de heerlijkste ontbijtjes, sandwiches om je vingers bij af te likken, goede bakkies (to go) en huisgemaakte taartjes: dat is Haagse schat Sam Sam!

Happies & bakkies

Sam Sam

Een waar walhalla voor iedereen die dol is op lekker ontbijten en goed lunchen, maar die z’n ontbijtje en lunch wel graag volledig naar eigen wens samenstelt. Dat is Sam Sam. Een mega fijne ontbijt- en lunchroom op het mooie Noordeinde. Waar het concept even vernieuwend als simpel is: je kunt hier halve sandwiches bestellen, zodat je niet hoeft te kiezen tussen je twee favoriete broodjes.

De keuze is reuze

Je kent het wel, een menukaart waar het water van in je mond loopt, omdat je bijna alles lekker vindt. Om de daarbij horende keuzestress iets in te perken, bedacht eigenaresse Jaimy het concept van halve sandwiches. Halleluja wat een ingeving! Bij Sam Sam kun jij precies dat eten wat je lekker vindt. Je stelt er je eigen koffie, of ontbijtje samen. Geeft aan hoe jij je eitje het allerliefste eet, maakt van je lunch een ware proeverij of hopt er snel binnen voor een koffietje to go.

Genieten van lekker eten

Geen toeters en bellen hier, nee gewoon lekker eten. Goed gevulde sandwiches, lekkere sapjes en goede bakkies. Een rustig zaakje, waar ons favoriete plekje zich aan het raam bevindt zodat je heerlijk kunt kijken naar de slenterende mensen over het Noordeinde. En is het mooi weer? Dan heb je, als je geluk hebt, een plekje op het kleine terras.