Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Pompke

Zo'n plek waar je neerploft voor een koffietje en vervolgens niet meer weg wil. Een fijne stop tijdens je boswandeling of fietstocht, dat is Pompke.

Happies & bakkies

Dit is een gevaarlijke plek. Zo’n plek waar je denkt een snel koffietje te doen, maar uren (en veel lekkers) later opeens nog steeds blijkt te zitten. De ultieme uitrustplek tijdens je boswandeling of fietstocht, je perfecte tussenstop voor je koffie-to-go en heerlijke spot tijdens je gezonde lunchwandeling. Dat, en nog veel meer, is Pompke. 

Liefde gaat door de maag

Zelf gemaakte taartjes en koeken, met liefde gezette bakkies, maar ook wraps en tosti’s om je vingers bij af te likken. En alles vers bereid in het kleine keukentje in dit te schattige pandje. Bij Pompke staat aandacht voor eten en voor hun gasten centraal en dat proef en voel je simpelweg. Na je bestelling aan ‘het luik’ wandel je met je kratje gevuld met lekkers naar een plekje op het terras.

Oog voor detail

Kijk tijdens dat ochtendje of middagje op het fijne terras aan de bosrand trouwens ook even goed om je heen. De leukste spreuken, gezellige hoekjes en mooie planten maken van Pompke een heel fijne en bijzondere plek. Een plek die net een beetje anders is, en waar het enthousiasme van Esther aanstekelijk werkt.