Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

4 x Ontbijten buiten de deur

Wat is er leuker dan uit ontbijten? Hier lees je 4 favoriete plekjes in Den Haag voor een ontbijt buiten de deur!

zondag 18 juni 2023

Jaaa het kan weer! Lekker ontbijten buiten de deur. Het liefst natuurlijk bij een lokale ondernemer in de zon op het terras of een fijn plekje in de natuur. Ik doe niets liever dan dat! En met het mooie weer op komst, zit dat in ieder geval goed. Ze zeggen natuurlijk dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, dus dan nemen we het er maar gewoon van! Hier lees je mijn 5 favorieten.

#1 Buitenontbijtjes

Met stip op nummer 1 staat natuurlijk onze Aafke met haar Buitenontbijtjes. Normaal gesproken vind je haar met haar ontbijtkar op het strand of in het bos. Tijdens Corona was het even anders. Moeilijkheden door Corona? Nee hoor, ze is ze gewoon haar ontbijtjes gaan bezorgen en ze heeft zelfs een pand gevonden waar binnenkort hele mooie dingen gaan gebeuren. Nieuwsgierig? Check hier het filmpje van Aafke en haar plannen. Ze zoekt ook nog wat sponsors, dus voel je vrij om haar een handje te helpen, heb ik ook net gedaan :).

#2 SamSam Noordeinde

De broodjes van SamSam kun je delen, voor het geval je niet kunt kiezen. Bij de ontbijtjes is dat wat lastiger, dus mijn advies: net zo vaak terug gaan totdat je ze allemaal hebt geproefd! Wat dacht je van een acai bowl, of een chocolate bowl? Klinkt dat niet als een feestje?! Of kies je liever voor een ontbijtje met Griekse Yoghurt met huisgemaakte granola of een lekker eitje? Ik zei het toch, keuzestress!

#3 Suiderstrand

De zomer staat voor de deur, dus een uitgelezen kans om je dag op het strand te beginnen met een goed ontbijt. Deze Haagse schat is een van de nieuwsten aanwinsten bij ons platform, dus ik ga hem snel een keer uitproberen. Na een kleine quick peak op de kaart zie ik al dat ik het ook hier moeilijk ga krijgen met het maken van een keuze. Ga ik voor een uitgebreid ontbijtplankje (tot 12:00 uur), of toch een acai bowl? Of voor een croissantje, of die uitsmijter? Of… toch de pancakes (allemaal tot 16:00 uur te krijgen!)? Keuzestress! Gelukkig staan we aan het begin van de zomer en kun je hier nog lekker vaak naar toe!

#4 The Shore

Jaaaa, hier kun je de allerlekkerste pancakes eten. Biologisch, puur en een goede basis voor een fijne surfsessie. Hierna lekker genieten van een verse smoothie met chille muziek op de achtergrond. En vergeet vooral niet een lekker koffietje te bestellen. Want zoals zij een Roast Factory bakkie zetten, zo krijg je ze bijna nergens. Laat de zomer maar beginnen!

Met je Haagse Schatten cadeaubon kun je bij al deze schatten terecht voor een heerlijk ontbijtje. En gun je iemand anders ook zo’n fijne start van de dag? Koop ‘m dan in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen. 

Het mooie is, elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren. Voor ieder wat wils dus!

Haagse Schatten cadeaubon lokale bon Den Haag

Geschreven door

Daisy Mostert