Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Suiderstrand

Kom in vakantiesferen bij Strandpaviljoen Suiderstrand! Een Haagse schat nét buiten de drukte van Kijkduin voor levensgenieters, surfers en fijnproevers.

Happies & bakkies

Suiderstrand

Op vakantie in eigen stad. Dat is de sfeer bij strandtent Suiderstrand. Fiets je vanaf Kijkduin een klein stukje door dan kom je op een heerlijk rustig stuk strand en zie je vanaf de duinen het fijne Suiderstrand (Strandslag 2A) al schitteren.

Voor waterratten en levensgenieters

Suiderstrand is de ideale plek om neer te ploffen als je houdt van lekker eten, goede service en een haast buitenlandse sfeer. Meer van de actie? Ook dan is Suiderstrand the place to be. Voor suppers en (kite) surfers is de locatie van Suiderstrand, vlakbij de Zandmotor, namelijk ideaal. Een fijne combinatie tussen waterratten en levensgenieters is het resultaat.

Ibiza style

Met het kleurrijke meubilair, de lounge sets en de vrolijke parasolletjes waan je je moeiteloos bij een hippe strandtent op Ibiza. Voordeel is dat je voor deze strandtent het vliegtuig niet in hoeft en er dus meer geld over blijft voor al die heerlijke versnaperingen op het terras 😉