Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Enkeltje Suiderstrand

Op vakantie in eigen stad bij strandtent Suiderstrand. En dat komt natuurlijk mega goed uit nu de meeste vakantieplannen voorlopig even in de ijskast staan!

woensdag 15 juli 2020

Op vakantie in eigen stad. Zo zou ik de sfeer bij strandtent Suiderstrand in vijf woorden beschrijven. En dat komt natuurlijk mega goed uit nu de meeste vakantieplannen voorlopig even in de ijskast staan! Fiets je vanaf Kijkduin een klein stukje door (in de richting van Monster) dan kom je op een heerlijk rustig stuk strand en zie je vanaf de duinen het fijne Suiderstrand al schitteren. Heb jij deze fijne plek al gespot?

Voor waterratten en levensgenieters
Suiderstrand is de ideale plek om neer te ploffen als je houdt van lekker eten, goede service en een haast buitenlandse sfeer. Meer van de actie? Ook dan is Suiderstrand the place to be. Voor suppers en (kite) surfers is de locatie van Suiderstrand, vlakbij de Zandmotor, namelijk ideaal. Een fijne combinatie tussen waterratten en levensgenieters is het resultaat. Prima setje als je het mij vraagt!

Ibiza style
Met het kleurrijke meubilair, de lounge sets en de vrolijke parasolletjes waan je je moeiteloos bij een hippe strandtent op Ibiza. Enne: regelmatig worden er ook live plaatjes gedraaid voor het ultieme vakantiegevoel. Voordeel is natuurlijk dat je voor deze strandtent het vliegtuig helemaal niet in hoeft en er dus meer geld over blijft voor al die heerlijke versnaperingen op het terras ?

Enne: is het tijdens deze Hollandse zomer een keertje wat minder weer? Ook dan is het binnen bij Suiderstrand prima en knus vertoeven en geniet je er nog steeds van de mooiste zonsondergangen. Waar wacht je nog op?!

Geschreven door

Marlies van der Kolk