Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Sprinkelhop

Een aanrader voor iedereen die dol is op vintage spullen. Veel messing en glazen lampen, keramieken beelden, en prachtige houten designmeubels.

Shop till you drop

Sprinkelhop

Er zijn maar weinig mensen die net zo goed zijn in schat zoeken als dat wij dat zijn, maar Joke is een absolute kei! In haar witte busje rijdt ze stad en land af op zoek naar de allermooiste vintage vondsten. Tussen kramen vol meuk vindt zij de allermooiste pareltjes en menig rommelmarkt kent ze op haar duimpje. Al die gevonden schatten geeft ze in haar winkel aan de Weimarstraat een tweede leven.

Vintage vondsten

Van meubels tot kandelaren en van de allermooiste lampen tot dat ene bijzondere beeld waar je al tijden naar op zoekt bent. En het leuke is: vrijwel iedere dag verandert Joke haar winkel en vind je er weer nieuwe vintage vondsten bij Sprinkelhop.

sprinkelhop vintage interieur Den Haag design

Inspiratie opdoen

Sprinkelhop is echt een winkel waar je boordevol inspiratie voor thuis, én meestal met een mooie aankoop, weer de deur uitgaat. Joke heeft gevoel voor styling en voor sfeer en dat merk je. De etalage is iedere keer weer een feestje om te bekijken, maar ook de winkel zelf doet je telkens weer verbazen. In haar winkel wordt schat zoeken dan ook opeens een fluitje van een cent.

Je kunt je op dinsdag én van vrijdag t/m zondag vergapen aan de schatten bij Sprinkelhop. Vergeet je Haagse Schatten cadeaubon niet mee te nemen, want die kun je hier natuurlijk ook besteden. 

 

Cadeaubon van Haagse Schatten den haag lokaal cadeau

Koop de Haagse Schatten cadeaubon onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen.

Het mooie is, elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren. Voor ieder wat wils dus!