Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Studio Limonada

Hier shop je unieke handgemaakte lampen in de vrolijkste kleuren en luxe stoffen. Geef je huis én je humeur een boost door hier binnen te stappen.

Shop till you drop

Soms kun je wel een beetje licht in je leven gebruiken. En al helemaal als dat een handgemaakte unieke lamp van Studio Limonada is. Hier mix en match je zelf de vrolijkste lamp bij elkaar! Deze nieuwe Haagse schat brengen we maar al te graag bij je aan het licht…

Snoepwinkel vol lampen

Iedere lamp wordt hier met liefde gemaakt: met bijzondere lampenvoeten die van over de hele wereld zijn verzameld en luxe stoffen uit Londen en Parijs waarmee de lampenkappen worden bekleed. Door (te) gekke combinaties te maken ontstaan er exclusieve eye-catchers die niemand anders precies zo in huis heeft staan! Tof toch?

Een beetje licht in je leven

Oprichtster van Studio Limonada is de creatieve en ondernemende Ysabel. Deze Haagse doet elke dag waar ze blij van wordt en dat straalt van haar en Studio Limonada af.

Wat begon met een lampje per dag bij haar oma op zolder, groeide uit tot een eigen winkel annex atelier in een hoekpand op de Weimarstraat waar bestellingen van over de hele wereld binnenkomen. Zelfs op de druilerigste dag – we spreken uit ervaring – verlaat je dit pand met een brede glimlach en een zonnig, zomers gevoel.

studio limonada unieke handgemaakte lampen den haag ysabel keuls

Ook bij deze schat kun je je Haagse Schatten cadeaubon natuurlijk besteden! Ook leuk om die als giftcard cadeau te doen aan een bekende. Zo kan iemand zelf langs in deze snoepwinkel om een Studio Limonadalamp precies naar smaak samen te stellen.

Koop de leukste lokale bon van Den Haag in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen. 

Cadeaubon van Haagse Schatten den haag lokaal cadeau