Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Een dikke high five voor de zorg

Wat gaaf! De Gemeente Den Haag verspreidt meer dan 50.000 Haagse schatten cadeaubonnen aan het Haagse zorgpersoneel.

woensdag 23 december 2020

We wilden het al weken van de daken schreeuwen, maar het moment is nu dan eindelijk daar: wij mochten meer dan 50.000 Haagse schatten cadeaubonnen leveren aan de Gemeente Den Haag! Ja, je leest het goed. Geen nul teveel. Haagse zorgmedewerkers ontvangen vanuit de gemeente namelijk een ‘high five voor de zorg’.  En die ‘high five’ bestaat uit onze cadeaubon van vijf euro met hierbij een mooi gedicht van de Haagse straatdichter Sjaak Kroes. Op deze mooie, lokale manier spreekt de Gemeente Den Haag haar enorme waardering uit naar alle hardwerkende zorgmedewerkers. Wat een mooi gebaar!

Lekker lokaal
Met onze cadeaubon kan het zorgpersoneel zichzelf trakteren op een lekkere versnapering of klein cadeautje bij één van de ruim 50 aangesloten lokale ondernemers bij ons platform. Dit cadeautje vanuit de Gemeente Den Haag is hiermee niet alleen een ontzettend mooi gebaar richting de hele Haagse zorgsector, maar tegelijkertijd ook een enorme steun aan al die unieke ondernemers. En die kunnen dat op dit moment maar al te goed gebruiken!

Vreugdedansjes en wallen
Na het eerste kleine vreugdedansje (beelden op aanvraag beschikbaar) na het binnenhalen van deze fantastische opdracht mochten we, tussen alle kerstpakket bestellingen door, flink aan de bak. Want zo’n enorme order betekende nogal wat. We belden onze lokale drukkerij De Kijm plat, hadden vrijwel dagelijks contact met onze opdrachtgever en konden alleen maar in onze handjes klappen voor onze maatschappelijke partner Reakt (onderdeel van Parnassia) die zoveel werk voor ons verrichtten.

Een dikke dankjewel aan Reakt
In minder dan 3 weken tijd hebben zij alle ruim 50.000 cadeaubonnen voor ons samengesteld, brieven gevouwen en enveloppen gevuld. Wat een klus! Daarom vanuit ons niet alleen een dikke high five voor de zorg, maar ook een heel groot compliment aan de cliënten en begeleiders van Reakt.

En als jullie het goed vinden, gaan we nu even bijkomen en nagenieten!

Geschreven door

Marlies van der Kolk