woensdag 20 november 2024
Verliefd op de stad waren we al. Dol op eten zijn we ook, en precies die combinatie smaakte naar meer. En dus presenteren wij met gepaste trots onze eigen Haagse Schatten chocoladereep!
Onze lekkerste lokale samenwerking tot nu toe is ambachtelijk geproduceerd in kleine batches. Met duurzame cacao, een dosis passie en liefde van De Haagsche Cacaofabriek en veel proefsessies door ons. Want hé, ieder zijn vak.
Gemaakt uit liefde en met liefde.
Liefde gaat door Den Haag.
En dat proef je.
Marlies en Barbara met Saskia Bruines, wethouder Financiën, Cultuur en Economische ontwikkeling, tijdens de lancering van de Haagse Schatten chocoladereep.
De smaak van Den Haag
De cacao van De Haagsche Cacaofabriek wordt op een duurzame manier door middel van agroforestry verbouwd in de bossen van Bolivia. Deze boslandbouw is beter voor mens, dier en milieu, omdat:
- Agroforestry CO2 uit de lucht haalt
- De bodem vruchtbaar blijft
- Biodiversiteit toeneemt
- De lucht frisser, en het water schoner blijft
Eenmaal in Nederland, wordt de chocolade in de fabriek van De Haagsche Cacaofabriek in hartje Den Haag van boon tot reep gemaakt en in de (biologisch afbreekbare!) verpakking gewikkeld.
‘Liefde gaat door… Den Haag’ combineert romige melkchocolade met knapperige karamel en een snuf zeezout. En die smaak is echt een ode aan Den Haag: vertrouwd, verrassend en met een vleugje eigenzinnigheid.
Mis de unieke kans niet om een stukje van Den Haag te proeven en te delen met de mensen van wie je houdt. Je vindt de Haagse Schatten reep in onze shop!