Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Nog één seizoen: Buitenontbijtjes

Haagse schat Buitenontbijtjes stopt! Dus geniet nog één seizoen van een vers bereid ontbijtje van Aafke in de Haagse natuur.

woensdag 26 juni 2024

Na zeven succesvolle zomers komt er een einde aan het Buitenontbijtjesavontuur van Aafke. Een super tof concept en een heerlijke start van je dag: deze Haagse schat duikt ’s ochtends vroeg de keuken in om de lekkere ontbijtjes klaar te maken, vult haar bakfiets met lekkernijen en stapt op de fiets om jou te laten genieten.

En dat doet ze dit seizoen dus voor het laatst. Begrijpelijk, want we zijn allemaal wel eens toe aan iets nieuws. Maar jammer voor ons! Want wat zijn we fan en wat hebben we vaak genoten van zo’n fijne start van de dag. We schreeuwen het dus nog één keer van de daken: zorg dat je deze zomer nog van een heerlijk gezond ontbijtje in de natuur gaat genieten! Want je dag zo beginnen, daar wordt toch iedereen blij van?

Begin je dag buiten

Inmiddels een begrip in Den Haag: in de zomer kan je weer een plekje in de natuur reserveren voor de lekkerste buitenontbijtjes! En als er iets is waar wij bij Haagse Schatten blij van worden, dan is dat wel met de voetjes in het gras of tenen in het zand genieten van een happie en een bakkie. Een omgekeerd kratje als ontbijttafel en een vers geserveerd bio ontbijtje vanuit een houten bakfiets.

Buitenontbijtje_Haagse_schatten

Uniek, vers én lekker

De hele zomer lang maakt Aafke elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 8:30 tot 11:30 verse ontbijtjes in het bos of op het strand. Steeds op een ander plekje, waarbij bos en strand worden afgewisseld afhankelijk van het weer en de wind. Ook de ontbijtjes zijn elke week anders, maar altijd even lekker en vers.

Als je aankomt (en dat kan tot kwart over 10!) bij de door jou gekozen ontbijtlocatie zie je ‘m al staan. Aafke’s houten bakfiets annex keukentje. Je krijgt je eigen Buitenstoel en terwijl jij lekker van de natuur geniet, wordt jouw (vegetarische) ontbijtje gemaakt. Alles wat je die ochtend proeft is met een flinke dosis liefde en zoveel mogelijk pure en lokale producten gemaakt. En dat terwijl je ook nog eens heerlijke frisse lucht inademt en geniet van de natuur om je heen.

buitenontbijtjes den haag picknick ontbijt to go koffie

Reserveer snel!

Er zijn altijd twaalf plekjes per ontbijtje, die je alleen via de website www.buitenontbijtjes.nl kunt boeken. De data worden per twee weken gepubliceerd en zitten dan vaak snel vol. Wees er dus snel bij. Houd Instagram in de gaten als je wilt weten wanneer er nieuwe plekjes zijn.

Er is geen vast menu, het ontbijt is altijd een verrassing, altijd vegetarisch, altijd heerlijk en kost € 22,50 per persoon. Kids ontbijten voor €8,50.

Bij Keuken

Gelukkig blijft Aafke’s Bij Keuken op Columbusstraat 266 wel gewoon open. Ook hier bemachtig je de lekkerste door haar gemaakte ontbijtjes. Van dinsdag tot en met zondag van 7:30 tot 12 uur haal je ze to-go af. Of laat een ontbijtje thuis bezorgen, mooi verpakt in een duurzaam doosje. Er zijn speciale verjaardagsontbijtjes, valentijnsontbijtjes, trouwontbijtjes en cadeauboxen. Dus ook leuk als verrassing. Je bestelt ze hier.

Buitenontbijtjes_Haagse_schatten-3

Dus pak nog één keer die Haagse Schatten cadeaubon uit de la en begeef je naar buiten! Want met deze leuke lokale bon kun je onder andere terecht voor zo’n heerlijk Buitenontbijtje.

En gun je iemand anders ook zo’n fijne start van de dag? Koop de bon dan in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen. 

Het mooie is, elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren. Voor ieder wat wils dus!

Cadeaubon_haagse_schatten

Geschreven door

Marijn Pot