Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Pure schoonheid

Pure San is een huidverbeterende schoonheidssalon. Een salon voor ontspanning, persoonlijke aandacht en behandelingen van kwaliteit!

dinsdag 26 maart 2019

Heb jij een huid die wel wat extra aandacht kan gebruiken of wil jij jezelf gewoon eens lekker verwennen met een fijne gezichtsbehandeling? Dan hebben we een heel fijn adresje voor je gevonden! PureSan, een schoonheidssalon met huidverbeterende behandelingen. Ontdek in deze blog alles over deze nieuwste aanwinst, en waarom een bezoekje aan Dr. Schoemacher na het ontdekken van deze salon verleden tijd is.

Ik spring op mijn fiets. Het ene kind gooi ik af bij school en de jongste drop ik op de crèche. In een sneltreinvaart race ik door naar de Bezuidenhoutseweg, waar ik ietwat verhit bij mijn afspraak aankom. Wie mij een beetje kent, weet dat mijn ochtenden er de laatste tijd wel vaker zo gehaast uit zien. Gelukkig had ik nu een afspraak om juist even te onthaasten. Even lekker relaxen en ontsnappen aan de waan van de dag. 

Ik had een afspraak voor een luxe gezichtsbehandeling bij Sandra van PureSan. Een behandeling die in mijn ietwat hectische leven, geen overbodige luxe bleek te zijn. Een luxe die ik mijzelf niet snel cadeau doe, maar nu mocht ontvangen om te kijken of PureSan misschien wel eens een echte Haagse schat kon zijn. Na nog geen 5 minuten later wist ik het antwoord al. Dit is zeker weten een echte Haagse schat, en ik zal je vertellen waarom!

Een lekkere kop koffie bij binnenkomst, kijk daar scoor je bij mij altijd punten mee. Een enthousiaste, ondernemende eigenaresse met veel kennis en ervaring. Een mooie, lichte en ruime salon, waar alles lekker schoon en fris is. Aandacht, voor mij en voor mijn huid. En dan heb ik het nog niet eens over de behandeling gehad. Ze begon met een ontspannende rugmassage. Verrassend dacht ik, terwijl ik op de verwarmde massagetafel lag, aangezien ik voor een gezichtsbehandeling kwam. Gelukkig legt Sandra bij alles uit wat ze doet en waarom ze dit doet. Ze start deze behandeling bewust zo, zodat je helemaal ontspannen bent wanneer ze aan de ‘echte’ behandeling begint. En dat werkt! 

Ik lieg niet als ik zeg dat ik nog nooit zo’n lekkere gezichtsbehandeling heb gehad. Het gebruik van natuurlijke producten, de aandachtige en zorgvuldige behandeling inclusief een overheerlijke gezichtsmassage waarvan ik bijna in slaap viel zo ontspannen. Dit is echt een cadeau voor jezelf en eentje waarvoor ik je absoluut zou laten omfietsen!

Niet alleen voor huidverzorging, maar ook voor huidverbetering kan je bij PureSan terecht. Heb je bijvoorbeeld last van acne, storende pigmentvlekken of rimpels? Dan adviseert ze je een BDR (Beauty Defect Repair) of Kalahari behandeling bij haar te ondergaan. Daarnaast kan je bij haar je wimpers laten liften, voor een meer open blik. En heeft ze een uniek LPG apparaat aangeschaft waarmee je op een natuurlijke manier je cellulitis of je onderkin vermindert. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

Je snapt wel dat wij reuze blij zijn met PureSan Haagse schat. Dus heb je nog een Haagse schatten cadeaubon in je kast liggen, breng dan zeker eens een bezoekje aan PureSan! Of doe iemand onze bon cadeau en gun hem of haar ook zo’n verwenmoment. 

Geschreven door

Barbara van Rest