Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

PureSan

Pure San is een schoonheidssalon met huidverbeterende behandelingen. Een salon voor ontspanning en persoonlijke aandacht!

Haagse happiness

PureSan

Heb jij een huid die wel wat extra aandacht kan gebruiken of wil jij jezelf gewoon eens lekker verwennen met een fijne gezichtsbehandeling? Dan hebben we een heel fijn adresje voor je gevonden! PureSan, een schoonheidssalon met heerlijke en ontzettend goede behandelingen. Niet alleen voor huidverzorging, maar ook voor huidverbetering kan je bij PureSan terecht. Sandra helpt je met alle liefde en aandacht.

Tijd voor jezelf

Bijkomend voordeel is uiteraard dat je in de behandelkamer van Sandra even volledig uitgecheckt bent van alles wat er buiten die kamer gebeurt. Even tijd voor jezelf dus, hoe fijn is dat! Wegdromen tijdens de massage of gezichtsbehandeling en lekker opgefrist en opgeknapt weer naar buiten, wij kunnen er echt mega van genieten.

Fris en fruitig

En als je dan met je frisse perzikhuidje weer buiten staat, kun je mooi nog even een wandelingetje maken in het Haagse Bos. Je hoeft alleen de straat maar over te steken om dat heerlijk uitgecheckte gevoel nog even vast te houden. Adem in!