Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

4 X Origineel Moederdagcadeau

Wil jij je moeder verrassen met een lokaal Moederdag? We helpen je graag een eindje op weg met onze top #5 originele Moederdag cadeautips.

dinsdag 8 mei 2018

Even een kleine reminder: het is bijna Moederdag! Een mooi moment om jouw (schoon)moeder eens flink in het zonnetje te zetten.
Natuurlijk kan je haar verrassen met een bosje bloemen of zelfgebakken appeltaartje. Maar voor iedereen die het dit jaar wat groter aan wil pakken, zetten wij met veel plezier onze top #5 originele Moederdagcadeau’s op een rij!

#1 Haagse schatten cadeaubon

Het zal jullie wellicht niet verbazen, maar het ultieme Moederdagcadeau is wat ons betreft met stip onze Haagse schatten cadeaubon. Op de bon staat met grote letters gestempeld: JE BENT EEN SCHAT! Pakkender kan het toch haast niet? Ga met haar op ontdekkingsreis door Den Haag en laat haar zelf kiezen bij welke van de 50 bijzondere Haagse ondernemers ze de bon wil inwisselen. Bestellen doe je heel eenvoudig via onze webshop.

Wil je haar vast een leuke suggestie doen waar ze de bon kan inwisselen? Kijk dan vooral ook even naar onderstaande tips. De bon is bij alle genoemde Haagse schatten in te wisselen. Leuk toch?

#2 Relaxmomentje

Kan jouw moeder wel wat ontspanning gebruiken? Gun je haar even wat tijd voor haarzelf? Geef haar dan een heerlijk relaxmomentje in de stoel bij PureSan. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere massage of gezichtsbehandeling! 100% gegarandeerd genieten.

#3 Theeproeverij

Vind je het juist leuk om samen iets te ondernemen? Verwen haar (en jezelf) dan met een toffe theeproeverij bij Kali Tengah of Hug the Tea. Bij Kali Tengah proef je een paar mooie theeën en leer je alles over de perfecte bereiding. De meiden van Hug the Tea serveren vijf Japanse theeën, waaronder de steeds meer bekende en übergezonde Matcha thee. Klink goed toch?

#4 Planten

Wil je een kleinigheidje meebrengen en heb je eens zin in iets anders dan bloemen? Geef een toffe plant! Je scoort de allermooiste bij Filya indoor garden aan de Fluwelen Burgwal en bij Bar en Zo groene winkel in de Prins Hendrikstraat. En bij die laatste vind je ze inclusief een mooie pot en gratis voedingsadvies. Wedden dat je moeder daar blij van wordt!

Dat waren ze! Wij zijn reuze benieuwd of, en op welke manier jij je moeder gaat verrassen. Laat je het ons weten in een reactie?

PS: alle lezers die hun mama op deze dag helaas heel hard moeten missen, wensen wij heel veel sterkte!

Geschreven door

Barbara van Rest