Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Te land, ter zee en in de gracht

The Hague Boat is een unieke kans om Den Haag vanaf het water te ontdekken. Bij deze verklaren wij het vaarseizoen officieel voor geopend!

dinsdag 10 april 2018

Dat Amsterdam bekend staat om zijn mooie grachten en boottochtjes, dat weten de meeste mensen wel. Maar wist je dat Den Haag ook echt een aanrader is om eens vanaf het water te ontdekken? Vanaf half april krijg jij weer de kans. Dan verklaren Jan en Leonie van The Hague Boat het vaarseizoen officieel voor geopend! Wie bij deze (letterlijke) drijvende krachten aan boord stapt is gegarandeerd een toffe ervaring rijker! Dus lees snel wat deze Haagse schat voor jou in petto heeft.

Den Haag vanaf het water

Een tochtje met Daisy, de door schipper Jan zelfgebouwde sloep, is een echte aanrader. Je kan de boot huren voor een privé feestje zoals een vrijgezellenfeestje of familiedag of ga eens mee met een normale rondvaart. En nee, dan bedoel ik natuurlijk niet zo’n suffe standaard rondvaart zoals je die misschien dus kent van de Amsterdamse grachten. Nee, een tochtje met Daisy is echt anders dan anders. Neem gerust zelf iets lekkers mee aan boord en laat je in vijf kwartier verrassen met de leukste weetjes, bijzondere pandjes en mooie verhalen van Den Haag.

Speciale rondvaarttochten

Naast de wekelijkse rondvaarten staan er ook altijd een paar heel speciale tochten op de planning. Wat denk je bijvoorbeeld van een indrukwekkende Joodse geschiedenis tour, een feestelijke bevrijdingsrondvaart of een bijzondere architectuurrondvaart?

Ook aan de borrelaars onder ons is gedacht. Want wat gaat er nou beter samen dan een schuitje en een biertje? Schuitje varen, biertje drinken: een unieke vaart door de Haagse grachten met een lekkere Haagse Eiber bierproeverij. En uit eigen ervaring kan ik zeggen: dat gaat een heel gezellig tochtje worden!

Overtuigd? Boek dan snel je tickets op thehagueboat.com. Een behouden vaart!

Geschreven door

Haagse Schatten