Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

We zijn live!

Onze nieuwe website is live! Met een verzameling van de tofste onontdekte plekken zodat je samen met ons op ontdekkingsreis kunt door mooi Den Haag!

woensdag 18 november 2020

De mensen die afgelopen dagen door één van onze straten hebben gefietst, was het wellicht al opgevallen: de vlaggen hangen uit! Want na maanden (Ok. Toegegeven: zelfs langer dan een jaar…) zwoegen en zweten is het dan ein-de-lijk zo ver: onze nieuwe website is live! En daar zijn we toch een partijtje blij mee.

Omdat op deze website onze Haagse schatten nog beter tot zijn recht komen, de site beter georganiseerd is en het simpelweg een feestje is geworden (zeiden ze bescheiden.. ;)) om ‘m te bezoeken. Wat je er onder andere vindt? Haagse hotspots die je het liefst voor jezelf houdt, maar tegelijkertijd van de daken wilt schreeuwen, onze cadeaubonnen en alle blogs over onze ruim 50 aangesloten Haagse schatten.

Natuurlijk zijn we benieuwd of je net zo enthousiast bent als wij. Heb je nog feedback, dan horen we het natuurlijk ook graag. Maarre: spaar ons nog wel een beetje, we zitten voor nu nog even in onze euforische fase.

Sla je www.haagseschatten.nl meteen even op in je favorieten?

 

Geschreven door

Marlies van der Kolk