Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

K’dans

K’dans is een kleinschalige studio met allerlei groepslessen om lekker te bewegen en in shape te blijven. Van Yoga, pilates en danslessen tot BBB.

Haagse happiness

K’dans studio ‘in beweging’

Dé boutique studio voor Pilates, MELT, Antigravity®, Yoga, Dans en Fundamentals lessen in het Regentessekwartier. Stap je hier binnen, dan weet je dat je verzekerd bent van een ervaren en gespecialiseerd team dat voor je klaar staat. 

Lekker persoonlijk

Het fijne aan K’dans is dat het zo persoonlijk is. Met veel persoonlijke aandacht helpen ze je om je fit en lekker in je lijf te voelen. Ze werken met kleine groepen met aandacht voor jou. De ontvangst is hartelijk en de drempel is laag. Iedereen is welkom met of zonder blessures. Heeft jouw lichaam wat extra aandacht nodig dan maken ze een plan op maat.

En na je les haal je natuurlijk om de hoek een lekker bakkie bij een van de andere Haagse Schatten, zoals bij Fleur’s in de Weimarstraat, de favoriet van K’dans. Win – win

Ook online studio

K’dans bestaat uit twee studio’s gevestigd in een prachtig gerestaureerd schoolgebouw, waarvan er 1 volledig is ingericht met alle Pilates apparatuur. Want naast boutique studio is K’dans het enige opleidingscentrum in Nederland voor alle STOTT PILATES educatie. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze naast een uitgebreide rooster in de studio ook een online programma aan, waar je je zelf voor aan kunt melden via www.kdansonline.nl.