Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

K’dans

K’dans is een kleinschalige studio met allerlei groepslessen om lekker te bewegen en in shape te blijven. Van Yoga, pilates en danslessen tot stevige BBB.

Haagse happiness

K’dans studio in beweging

K’dans is een kleinschalige beweegstudio met allerlei groepslessen. Van Yoga, pilates en danslessen tot stevige BBB en combat work-out sessies. Eigenaresse Jolanda Hoefnagel is een schat van een mens, die een positieve sfeer en een flinke variatie aan lessen weet neer te zetten. Een plek om je op je gemak te voelen.

Lekker persoonlijk

Het fijne aan K’dans is dan ook het er zo lekker persoonlijk is. Je komt er niet om even snel je groepslesje af te werken en anoniem weer te vertrekken, nee K’dans heeft ook echt een sociaal karakter. Er is aandacht voor de leden, de drempel is laag en de ontvangst hartelijk.

Lekker in je lijf

En eenmaal binnen bij K’dans staat het werken met je lijf centraal. Op een heel ontspannen, of juist meer intensieve manier. Lekker uit je hoofd en in je lijf. En het fijne: er is altijd wel een lesje dat bij jou past. En na je lesje haal je natuurlijk op de hoek in de Weimarstraat een lekker bakkie bij een van de lokale ondernemers daar. Win – win.