Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Le Marie Marché

Een markt geïnspireerd op het goede Franse leven. Struin langs de (food)kramen, proef, beleef en ontdek ware schatten op deze fijne markt.

Shop till you drop

Le Marie Marché

Een markt geïnspireerd op het goede Franse leven. Struinen langs de vele (food)kraampjes met Franse chansons op de achtergrond en een glaasje cider in je hand. Proef van de vele delicatessen, aanschouw de mooie spullen en ontdek de ware schatten. Een (reizende) markt die van boodschappen doen een ware belevenis maakt en je kennis laat maken met passievolle ondernemers.

Als een god in Frankrijk

Le Marie Marché staat precies voor wat wij met Haagse schatten voor ogen hebben. Je beleeft, proeft en ervaart er Den Haag (Ok en een beetje Frankrijk) op zijn best. Van maart tot en met december vind je deze heerlijke markt ieder eerste weekend van de maand op het Plein. Boodschappen doen is opeens een waar feestje!

Shoppen met je Haagse schatten cadeaubon

Wil je jouw Haagse schatten cadeaubon op de markt inleveren? Ga dan met je bon naar de kassa op Le Marie Marché en wissel je bon daar in voor cash, waarmee je op de hele markt kunt shoppen. Wij wensen je alvast beaucoup de plaisir!