Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Le Marie Marché

Een markt geïnspireerd op het goede Franse leven. Struin langs de (food)kramen, proef, beleef en ontdek ware schatten op deze fijne markt.

Shop till you drop

Le Marie Marché

Een markt geïnspireerd op het goede Franse leven. Struinen langs de vele (food)kraampjes met Franse chansons op de achtergrond en een glaasje cider in je hand. Proef van de vele delicatessen, aanschouw de mooie spullen en ontdek de ware schatten. Een (reizende) markt die van boodschappen doen een ware belevenis maakt en je kennis laat maken met passievolle ondernemers.

Als een god in Frankrijk

Le Marie Marché staat precies voor wat wij met Haagse Schatten voor ogen hebben. Je beleeft, proeft en ervaart er Den Haag (Ok en een beetje Frankrijk) op zijn best. Van maart tot en met december vind je deze heerlijke markt ieder eerste weekend van de maand langs de Hofvijver (Lange Voorhout). Boodschappen doen is opeens een waar feestje! Daarnaast reizen ze regelmatig af naar andere prachtige (Haagse) locaties.

Wel een schat, geen bon inleveren

Helaas is het niet mogelijk om jouw Haagse Schatten cadeaubon op de markt in te leveren. Dat heeft er mee te maken dat de ondernemers op deze markt vaak wisselen en ook niet altijd Haags zijn. Omdat wij Le Marie Marché wel een absolute Haagse schat vinden, hebben wij voor hen een uitzondereking gemaakt. Wél een Haagse schat, geen inwisselpunt voor de cadeaubon. Gelukkig zijn er in het centrum voldoende schatten waar je je bon wel kunt inwisselen!

Wij wensen je alvast beaucoup de plaisir!