Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

The Record Corner

The Record Corner, een plek gespecialiseerd in vinyl en alles uit de jaren '70. Kom lekker struinen in de bakken vol met platen!

Shop till you drop

De liefde voor platen begon ooit met de plaat van Alice Cooper. Deze platenliefde heeft Perry inmiddels omgezet tot een platenwinkel. Op het hoekje van de Boekhorststraat, met uitzicht op de Bierkade, vindt je deze schat. The Record Corner is dé plek voor het vinden van unieke vinyl plaatjes. Maar er is meer wat deze schat te bieden heeft! 

Van klassiekers tot cheapo’s

Hier ga je naartoe voor golden oldie’s, unieke vondsten en namen waar je nog nooit van hebt gehoord. Elke week een wisselend aanbod, dus elke keer weer kansen op een mooie nieuwe vondst. Laat je adviseren door de vrouwen & mannen in de winkel, want die hebben er verstand van! Eerst even luisteren of het een plaatje is die bij je past, ook dat kan! Ze zetten gerust het plaatje even voor je aan.

Meer dan alleen vinyl 

Maar er is meer dan alleen plaatjes. Wist je dat je hier ook naartoe kan voor een opknapbeurt aan jouw platenspeler. Vertoont die wat kleine gebreken of zit er een kras op jouw favoriete plaat? Ook hier weten ze bij The Record Corner raad mee, het blijft tenslotte het makerskwartier hè!

Zodra je binnenkomt in de winkel, ga je even terug in de tijd. De jaren ’70 vindt je hier overal terug. In het behang, maar ook in alle leuke accessoires die in de winkel staan. Leuke meubels, servies en meer. Ook dit is (bijna) allemaal te koop! Zie je, zo krijgt toch alles weer een tweede leven!