Nog maar vijf dagen, dan breekt het grote kerstfeest weer aan! De één kijkt er al het hele jaar naar uit, voor de ander brengt het altijd de nodige kerststress met zich mee. Van het lekkerste kerstmenu tot een mooi versierd huis, de perfecte kerstoutfit én natuurlijk de leukste cadeautjes voor onder de boom. Het is altijd een hele klus om voor iedereen iets speciaals te verzinnen. Hoe ga je dit jaar nou weer uitblinken?

Om je daar een handje bij te helpen zetten we de allerleukste kerstcadeaus – in willekeurige volgorde – voor je op een rij! Al deze cadeaus koop je natuurlijk bij onze Haagse schatten, dus daarmee support je gelijk de kleine, bijzondere, lokale Haagse ondernemers! Als dat geen mooie kerstgedachte is…

1. Kerstcabaretvoorstelling Marcel Harteveld – Theater PePijn
Kerstcabaret_haagseschattenVerras iemand nog vóór de kerst met kaartjes voor de hilarische kerstcabaret voorstelling van Marcel Harteveld in Theater PePijn. Zo heb je tijdens het kerstdiner iets leuks om aan terug te denken! Voorstelling ‘De Sneeuwengel’ is te zien van woensdag 21 december tot en met 24 december in Theater PePijn. En om het kerstgevoel compleet te maken geniet je in de pauze op het pleintje van warme Glühwein, een gezellige kerstboom en een tafel vol Haagse schatten producten. Kan je last-minute nog wat laatste cadeaus scoren! Kaartjes kosten 14,50 euro per persoon.

 

2. Pannekoekenplant in vintage pot – Bar en Zo
pannekoekenplant-in-vintage-potDe pilea – ook wel pannekoekenplant genoemd –  is een must have in ieders huis! Bij Bar en Zo koop je ze in een mooie vintage pot én krijg je er ook nog eens gratis advies bij hoe je dit leuke plantje verzorgt. Ook voor mensen zonder groene vingers een geschikt cadeau, want geloof mij, als ik deze plant in leven kan houden, dan kan iedereen het. Prijzen vanaf 20 euro per stuk.

 

 

3. XL Print – Helianthe’s kaartenhuis
Helianthes_kaartenhuis_haagseschattenNog zo’n leukerd voor in huis! Geef een van de mooie prints van Helianthe’s kaartenhuis cadeau. Bijvoorbeeld de donkere bomen print. Deze zijn nu als A1 poster te bestellen en zijn een echte eye-catcher voor aan de muur. XL prints kosten 10 euro per stuk en zijn te bestellen op www.heliantheskaartenhuis.nl.

 

 

4. Foute kersttui – Normal gets you nowhere
foute-kerst-truien_ngynWat is er leuker om te geven (en te krijgen) dan een unieke foute kersttrui? Verras iemand met een zachte ijsbeertrui met bollen, of ga voor het ultieme fout met de kerstboom met echte lichtjes. De truien worden ingepakt in een mooie doos, staat extra leuk onder de kerstboom. Wees er wel snel bij want de kersttruien gaan als warme broodjes.

 

 

5. Uitgebreide massage – Pur Senang
Massage_Pur Senang_haagseschattenGun je iemand na een hectisch en druk jaar lekker wat ontspanning? Dan is een massage bij Pur Senang het ideale cadeau. Kies voor een lekkere hot-stone massage of een uitgebreide ontspanningsmassage. Perfect voor iemand die wel wat ‘me-time’ kan gebruiken. Massages vanaf 27,50 euro.

 

 

6. Fotoshoot – Evelyne Photography
Evelyne Photography_haagseschattenIets waar veel mensen nooit aan toe komen. Een toffe foto van jezelf, je gezin, familie of groep vrienden. Daarom is dit een perfect én origineel cadeau voor onder de boom! Evelyne is een fotografe waarbij iedereen zich op gemak voelt. Haar drie grootste passies: pure kinderportretten, lifestyle en liefde. Zij weet als geen ander een mooi plaatje te schieten. Prijzen vanaf 100 euro per shoot.

 

 

7. Haags bierpakketje – Dorst
bierpakketje_haagseschattenMet dit cadeau zit je sowieso bij merendeel van de mannen goed. Want wie maak je nou niet blij met een pakket vol lekkere speciaal biertjes. Ook leuk om het pakketje te laten vullen met allemaal Haagse biertjes, zoals EIBER en alle varianten van Kompaan Bier! Eigenaar Jamie helpt je graag om het cadeau goed af te stemmen op diegene aan wie je het geeft!

 

 

8. Handgemaakte ring met edelsteen – A Little Lem
alittlelem_ring_haagseschattenHet perfecte cadeau voor je vriendin, zus, moeder of schoonmoeder! De prachtige handgemaakte ringen van A Little Lem zijn een echte lust voor het oog. Elke edelsteen heeft een andere betekenis, zo maak je het cadeau extra persoonlijk! Ringen te koop vanaf 20 euro.

 

 

9. Theeproeverij– Kali Tengah
theeproeverij_kalitengah_haagseschattenZoek je een cadeau voor een echte theeleut? Verras diegene dan met een originele theeproeverij. Tijdens de proeverij wordt alles geleerd over verschillende theeën en de perfecte bereiding ervan. Is degene voor wie jij iets koopt meer een koffieliefhebber? Dan ben je hier ook aan het goede adres. Naast theeproeverijen organiseren ze ook om de twee weken een koffieproeverij! Kosten zijn 10 euro per persoon.

 

 

10. Haagse schatten cadeaubon – Haagse schatten
haagseschatten_cadeaubonNatuurlijk mag deze niet in het lijstje ontbreken. Hét cadeau voor als je iemand zelf wil laten kiezen. En het leuke is, diegene kan de bon inwisselen voor alle genoemde cadeaus en nog veel meer.

 

 

Heb jij nog geniale tips? Deel ze met ons via #haagseschatten. We zijn benieuwd welke cadeautjes bij jou onder de boom liggen!

–  HAPPY HOLLIDAYS –