Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

4 X Het perfecte cadeau voor onder de boom

Wat is nou een leuk, origineel kerstcadeau voor onder de boom? Wij helpen je graag op weg met 4 tips voor lokale kerstcadeautjes!

donderdag 20 december 2018

Nog maar vijf dagen, dan breekt het grote kerstfeest weer aan! De één kijkt er al het hele jaar naar uit, voor de ander brengt het altijd de nodige kerststress met zich mee. Van het lekkerste kerstmenu tot een mooi versierd huis, de perfecte kerstoutfit én natuurlijk de leukste cadeautjes voor onder de boom. Het is altijd een hele klus om voor iedereen iets speciaals te verzinnen. Hoe ga je dit jaar nou weer uitblinken?

Om je daar een handje bij te helpen zetten we de allerleukste kerstcadeaus – in willekeurige volgorde – voor je op een rij! Al deze cadeaus koop je natuurlijk bij onze Haagse schatten, dus daarmee support je gelijk de kleine, bijzondere, lokale Haagse ondernemers! Als dat geen mooie kerstgedachte is…

1. Pannekoekenplant in vintage pot – Bar en Zo

De pilea – ook wel pannekoekenplant genoemd –  is een must have in ieders huis! Bij Bar en Zo koop je ze in een mooie vintage pot én krijg je er ook nog eens gratis advies bij hoe je dit leuke plantje verzorgt. Ook voor mensen zonder groene vingers een geschikt cadeau, want geloof mij, als ik deze plant in leven kan houden, dan kan iedereen het. Prijzen vanaf 20 euro per stuk.

2. XL Print – Helianthe’s kaartenhuis

Nog zo’n leukerd voor in huis! Geef een van de mooie prints van Helianthe’s kaartenhuis cadeau. Bijvoorbeeld de donkere bomen print. Deze zijn nu als A1 poster te bestellen en zijn een echte eye-catcher voor aan de muur. XL prints kosten 10 euro per stuk en zijn te bestellen op www.heliantheskaartenhuis.nl.

3. Theeproeverij– Kali Tengah

Zoek je een cadeau voor een echte theeleut? Verras diegene dan met een originele theeproeverij. Tijdens de proeverij wordt alles geleerd over verschillende theeën en de perfecte bereiding ervan. Is degene voor wie jij iets koopt meer een koffieliefhebber? Dan ben je hier ook aan het goede adres. Naast theeproeverijen organiseren ze ook om de twee weken een koffieproeverij! Kosten zijn 10 euro per persoon.

4. Haagse schatten cadeaubon – Haagse schatten

Natuurlijk mag deze niet in het lijstje ontbreken. Hét cadeau voor als je iemand zelf wil laten kiezen. En het leuke is, diegene kan de bon inwisselen voor alle genoemde cadeaus en nog veel meer.

Heb jij nog geniale tips? Deel ze met ons via #haagseschatten. We zijn benieuwd welke cadeautjes bij jou onder de boom liggen!

–  HAPPY HOLLIDAYS –

Geschreven door

Barbara van Rest