Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Duizenden cadeaubonnen

Het steunen van lokale ondernemers wordt meer dan ooit door een grote groep Hagenaars gedragen. En even eerlijk: hóe tof is dat!

vrijdag 22 mei 2020

Afgelopen weken waren voor iedereen gek. Wij waren geen uitzondering. Het was wennen, aanpassen, onzeker en meer van dat alles. Maar toch ontstonden er ook heel mooie kansen en waren er toffe ontwikkelingen. We merken dat het steunen van lokale ondernemers meer dan ooit door een heel grote groep Hagenaars gedragen wordt. En even eerlijk: hóe tof is dat! Dat wat wij met ons platform voor ogen hebben, lijkt voor velen de nieuwe norm. En je snapt natuurlijk dat wij dat keihard toejuichen en stiekem een klein vreugdedansje doen.

Wij merken dit met name door de enorme afname aan Haagse schatten cadeaubonnen. Afgelopen weken vlogen er duizenden (en nee dat is niet overdreven) cadeaubonnen over onze digitale toonbank! Nooit eerder waren er zoveel bonnen in omloop. Haagse werkgevers willen op deze manier hun personeel bedanken of een hart onder de riem steken én gunnen het alle aangesloten ondernemers simpelweg dat die bon bij hen besteed wordt. Win – win natuurlijk als je het ons vraagt!

Ben jij de gelukkige eigenaar van zo’n cadeaubon? Check dan vooral welke ondernemers gewoon nog, of inmiddels weer open zijn, welke ondernemers een webshop of take away hebben en overleg even rechtstreeks met hen (via website, Insta of Facebook) hoe je jouw cadeaubon daar inlevert. De 50 aangesloten ondernemers kunnen jouw support heel goed gebruiken en staan te popelen om je op weg te helpen! Enne fijne bijkomstigheid: jij geniet van lekker eten, een mooie aankoop of heel binnenkort hopelijk weer van een fijne activiteit. Is jouw favoriete Haagse schat tijdelijk gesloten? Geen paniek! De cadeaubon is gelukkig 2 jaar geldig.

Hebben we je met bovenstaande op een idee gebracht en denk je: ik wil dit ook! Bel, mail of app ons zodat we ook jouw cadeaubonbestelling in behandeling kunnen nemen. We doen niets liever 🙂

Geschreven door

Marlies van der Kolk