Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Haagse schatten survival pakketten

Wij komen in actie en vragen ook jou om hulp! Met de aanschaf van een Haagse schatten survival pakket steun je direct tal van kleine lokale ondernemers.

dinsdag 24 maart 2020

Wij doen er alles aan om onze lokale ondernemers door deze moeilijke tijd heen te helpen. Help je mee? Samen met een groot aantal aangesloten ondernemers hebben we namelijk heuse ‘Haagse schatten survival pakketten’ samengesteld. Pakketten die enkel bestaan uit lokale producten van stuk voor stuk bijzondere ondernemers en die zijn vanaf NU bij ons te koop! Een survival pakket waarmee je niet alleen jezelf, maar ook de lokale ondernemers de crisis door helpt!

Haagse schatten survival pakketten

Er zijn drie verschillende pakketten samengesteld die enkel bestaan uit lokale producten van stuk voor stuk bijzondere Haagse ondernemers. Het grote survival pakket, het stoere mannen pakket en het women only pakket. De pakketten zijn vanaf vandaag te koop in de webshop van Haagse schatten: shop.haagseschatten.nl. Een survival pakket waarmee je niet alleen jezelf, maar ook de lokale ondernemers door deze crisis helpt.

Steun de lokale ondernemers

Met de aankoop van een Haagse schatten pakket steun je de betrokken ondernemers rechtstreeks én maak je het thuis blijven direct een beetje aangenamer. Het volledige bedrag van het pakket gaat naar de ondernemers, hiermee hopen de eigenaren van het platform hen een steuntje in de rug te geven om de komende lastige periode door te komen.

LET OP: Dit was een tijdelijke (vrijwillige) actie van 3 weken voor onze ondernemers. De pakketten zijn niet meer verkrijgbaar. Uiteraard kun je deze producten nog wel los bij alle Haagse schatten bestellen. Ook zijn er bijvoorbeeld lokale pakketten verkrijgbaar bij Eiber bier en bij The Shore.

Geschreven door

Marlies van der Kolk