Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Het dak eraf met Son Mieux

Zin in een Haags feestje? Zaterdag 24 april speelt de Haagse band Son Mieux het dak eraf bij Haags Hoog. En daar kan jij via een livestream bij zijn!

dinsdag 23 maart 2021

Kijk jij net als wij al máánden reikhalzend uit naar een Haags feestje? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op zaterdag 24 april speelt de Haagse band Son Mieux het dak eraf bij Haags Hoog. En daar kan jij via een livestream bij zijn. Een avond waar fans, muziekliefhebbers en iedereen die toe is aan een avondje uit in eigen huis, tegelijkertijd uit hun dak gaan. Nieuwe liedjes, Haagse biertjes en funky wijn: de kaartverkoop is bij deze officieel geopend!

Wees er snel bij

Bemachtig je kaartje voor de livestream via de website van Haags Hoog vanaf €12,50,- per stuk. Een kaartje staat garant voor een avond met nieuwe liedjes van de te gekke Haagse band, een voorprogramma én kleine after party. En alsof dat nog niet leuk genoeg is, krijgen de eerste 100 mensen die dit online feestje absoluut niet willen missen en bij hun kaartje een sixpack bier of lekkere fles wijn bestellen, er een gewilde Son Mieux tote bag bij.

Bandje, biertje, dansje

Wil je er thuis echt lekker lokaal feestje van maken? Bestel er dan dus gewoon zo’n bierpakketje van Eiber Bier of een fles natuurwijn van Haagse wijnleverancier Funky Wines bij. Waan jezelf dansend op het dak van de unieke evenementenlocatie Haags Hoog, via de livestream en de fenomenale beelden van Den Haag. Wij snappen wel dat Son Mieux hier het dak eraf wil spelen. Haags Hoog is namelijk dé nieuwe creatieve hotspot, boven op het dak van een oud Philips kantoor. Een plek waar o.a. lokale koffiebrander Roast Factory zijn koffie brandt en de brouwerij van Eiber Bier te vinden is. Het zal je dan vast ook niet verbazen dat dit sinds enkele maanden ook onze Haagse Schatten headquarters is 😉

Maar genoeg daarover, tijd om een kaartje te bemachtigen! Bekijk snel alle pakketten en prijzen op haagshoog.nl en noteer zaterdag 24 april vast met blokletters in je agenda. Wij zijn er sowieso bij, jij toch ook?

Geschreven door

Barbara van Rest