Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

FOAM ontbijt en lunch

De Frederikstraat zit vol met leuke en lekkere (lunch)zaakjes, maar er kan er maar één de leukste zijn. Stap binnen bij FOAM!

Happies & bakkies

Als je op weg naar de stad door de Frederikstraat scheurt, raden we je ten zeerste aan je fiets eens te parkeren en een kleine pauze in te lassen bij FOAM. Dé plek waar je moet zijn voor een volledig plantaardige kaart. En wij als niet vegans kunnen alleen maar zeggen: dit is zó de moeite waard! 

Lekker plantaardig

Plantaardig dus. En vers. En kleurrijk. En mega lekker. En weet je wat ook fijn is: het is weer eens wat anders dan anders. Tel daar de ontspannen sfeer en het fijne tuintje achter deze ontbijt- en lunchroom bij op en je hebt een plek die wederom het ontdekken waard is. Laat je verrassen door de wisselende gerechten op de kaart, de sapjes met te gekke namen en de taartjes waarbij je je vingers aflikt.

Zelf koken?

Kan ook bij FOAM. Maar dan moet je bij FOAM the kitchen zijn. Daar kun je terecht voor inspirerende en creatieve kookworkshops om zo zelf de fijne kneepjes van de vegan keuken in de vingers te krijgen. Ook tof om je Haagse schatten cadeaubon voor in te wisselen trouwens! Enne wist je al dat FOAM ook catering kan verzorgen, voor als je liever tóch niet zelf kookt.